Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись

13

Коментарі

• Софія вітаємо у нашій спільноті 🤗 Дуже класна іниціатива, вчу потроху англійську, а тим хто вже знає більше чим я, то ім точно буде в нагоді спілкування з вами 😍

• Дякую Вам за таку гарну ініціативу, це дуже щедро ❤️

• tamilakoval
    відредаговано 9. лис 2023, 19:05

😍Привіт. Я Таміла зі Львова. Я з величезним задоволенням приєдналась до

спільноти enableme, адже тут завжди круті історії та люди, які надихають на нові

звершення. Друзі мені потрібна ваша допомога, оскільки я теж шукаю людей, які

готові розповісти свою історію пов'язану з війною. Дізнатись про це докладніше

можна Тут

Або ж просто пройти це невеличке опитування за посиланням

🤗Заздалегідь вдячна за допомогу та відповідь кожного з вас і буду рада ближче познайомитись! З повагою - Таміла коваль.

• Таміла вітаємо у нашій спільноті! 🙌

• Привіт всім) я Ірина і я хочу виіхати з 3 дітьми до Німеччини. Яне хтчу іхати у табір . Підкажіть чи можу я іхати до знайомих а потім там оформитись і отримати якесжитло

• @eustoma Привіт! Взагалі-то ні. Ви або приїжджаєте і потрапляєте під розподіл або Вам є куди їхати, і на державу не падає обов'язок Вас утримувати.

Але ось випадок із практики: моя знайома домовилася з керівництвом табору. Вона приїхала в табір, оформилась повністю, і одразу попросилась, що житиме у друзів, доки знайде окреме житло. Тобто юридично вона в таборі, фактично - ні. Спершу мусила часто приїжджати до табору і пересиджувати там по кілька годин - для оформлення різних документів, отримання продуктових наборів, перевірок і т.п. А зараз її чіпають рідко - може, раз-два на місяць. Усі документи й листи йдуть на адресу табора також.

Але, майте на увазі, що такі поступки можуть робити не всюди і не всім. Думаю, у Вашому варіанті найкраще - якщо знайомі в Німеччині на місці дізнаються, чи можуть вони Вас прийняти і на яких умовах. А також - важливий момент - чи вони знаходяться в землі, відкритій для прийому українців. Якщо земля - закрита - Вас не приймуть за параграфом 24, не оформлять виплат і житла.

• Привіт, Вова! 🙌

А як працюєш з психологом? онлайн?

• Вітаю) класс, що ви до нас завітали! Я також жила якийсь час в Бендерштадті або Лемберзі. Привіт Вірменці! Ви ж там пили каву у найдавнішому кафе Львова? Як ні, то обовязково завітайте туди. Там ще поруч Мушкетерів знімали, а простигосподи боярському набили пику.

" Соромився того ким я є, став і ким не міг стати (принаймні я так тоді думав)."

Це питання абсолютно у багатьох людей, незалежно від того чи мають інвалідність чи ні. Це життя. Інакше би не існувало психологів. Вітаю, ви в клубі людей, що думають та зростають)

Разом ми зростаємо!

https://www.facebook.com/0lgaKhodko

• Я не маю інвалідності, але все одно мене булили в школі - зате, що була відмінницею, успішнішною і навіть за те, що навчалася додатково музиці чи ще чомусь.

Давно от думаю над тим, що дуже дивно влаштований соціум: спочатку десятки утискають, тих, хто має відмінності, а потім мільйони ними ж захоплюються.

Але, на жаль, не кожен має силу подолати булінг, зміцнитися і зробити ривок у розвитку, кар'єрі. Більшість зацьковують - чому люди не люблять тих, хто відрізняється?..

• Доброго дня , мене звати Євгенія , проживаю у місті Києві , навчаюсь у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця , біженець з міста Херсона

• Євгенія, вітаю у нашій спільноті ☺️

• Доброго дня , підкажіть будь ласка , наявність на передній частині стегна неоперабельної лімфангіоми , що має ускладнення у вигляді пухирців на покриві шкіри та систематичний біль , надає можливість отримати інвалідність ?Не можу знайти інформацію ніде , лікарі не кажуть нічого стосовно цього 😁

• Доброго дня. Мене звати Олександр. 2024 року "заробив" інвалідність 3 групи (робоча) (ТЕП кульшового суглобу).

На даний час працюю але підшукую роботу. Резюме є. можу вислати на електронку.

• Вітаю) Ми можемо домогти у пошуках роботи, бо саме в нашій організації вакансій не має

• тут не вказані вакансії на які претендуєте

Категорії