Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись

1235»

Коментарі

• Вітаю. Мене звати Вікторія. Розповім про свою історію лікування. Мені ставили діагноз ДЦП ще з дитинствіа. Казали що навряд чи колись я зможу колись самостійно ходити. Але мої батьки не здавались, як і я тоже. Довелося пройти роки терапії, масажів, і взагалі фізичних мук, але як результат я стала таки на ноги. А тепер ще й майже бігаю. Мій діагноз офіційно зняли, але я пам’ятаю кожен крок до цього. Життя з таким діагнозом це виклик щодня. Але я навчилася не здаватися. Завдяки підтримці близьких, вірі в себе й постійній роботі над тілом і розумом, мені вдалося пройти. Головне не зупинятись і вірити у медицину та мати підтримку оточуючих і підтримку самого себе обовʼязково.

• @victoriasavenko Вітаємо у спільноті! Яка гарна, надихаюча історія у Вас! І які ж молодці Ваші батьки ❤️

• victoriasavenko Вікторіє, яка вражаюча історія! Дякую, що так щиро поділилася нею з нами 🙏 Я, наприклад, не знала, що діагноз ДЦП можна відмінити. Ти такий надихаючий приклад для усіх, хто зіткнувся з цим!!! І дуже добре, що твою історію побачать люди і отримають промінчик надії.

До речі, я буквально вчора читала про нашого молодого спортсмена з ДЦП, який підняв штангу 100 кг. При цьому він сам важить трохи більше за 50 кг.

І Вікторіє, я щиро вітаю тебе в нашій спільноті! Тут ми вільно ділимося власним досвідом, історіями, а також тут можна поставити запитання нашим експертам та отримати консультацію, безкоштовно.

Ми тут, щоб підтримувати одне одного, надихати й допомагати. Раді, що ти з нами!

Разом ми зростаємо!

https://www.facebook.com/0lgaKhodko

Категорії