Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись
Коментарі
-
Добрий день, мене звуть Софія. Хотіла би запропонувати безкоштовне викладання англійської для вмотивованих Українців з обмеженими можливостями як для дорослих, так і для діток, із великою радістю також для військових. Сама вже понад 10 років проживаю у Празі, та з мовами маю багаторічний досвід. Якщо комусь цікаво, пишіть :)
6 -
Софія вітаємо у нашій спільноті 🤗 Дуже класна іниціатива, вчу потроху англійську, а тим хто вже знає більше чим я, то ім точно буде в нагоді спілкування з вами 😍
3 -
Дякую Вам за таку гарну ініціативу, це дуже щедро ❤️
3 -
😍Привіт. Я Таміла зі Львова. Я з величезним задоволенням приєдналась до
спільноти enableme, адже тут завжди круті історії та люди, які надихають на нові
звершення. Друзі мені потрібна ваша допомога, оскільки я теж шукаю людей, які
готові розповісти свою історію пов'язану з війною. Дізнатись про це докладніше
можна Тут
Або ж просто пройти це невеличке опитування за посиланням
🤗Заздалегідь вдячна за допомогу та відповідь кожного з вас і буду рада ближче познайомитись! З повагою - Таміла коваль.
0 -
Таміла вітаємо у нашій спільноті! 🙌
0 -
Привіт всім) я Ірина і я хочу виіхати з 3 дітьми до Німеччини. Яне хтчу іхати у табір . Підкажіть чи можу я іхати до знайомих а потім там оформитись і отримати якесжитло
0 -
@Настя Підскажи будь ласка
1 -
@eustoma Привіт! Взагалі-то ні. Ви або приїжджаєте і потрапляєте під розподіл або Вам є куди їхати, і на державу не падає обов'язок Вас утримувати.
Але ось випадок із практики: моя знайома домовилася з керівництвом табору. Вона приїхала в табір, оформилась повністю, і одразу попросилась, що житиме у друзів, доки знайде окреме житло. Тобто юридично вона в таборі, фактично - ні. Спершу мусила часто приїжджати до табору і пересиджувати там по кілька годин - для оформлення різних документів, отримання продуктових наборів, перевірок і т.п. А зараз її чіпають рідко - може, раз-два на місяць. Усі документи й листи йдуть на адресу табора також.
Але, майте на увазі, що такі поступки можуть робити не всюди і не всім. Думаю, у Вашому варіанті найкраще - якщо знайомі в Німеччині на місці дізнаються, чи можуть вони Вас прийняти і на яких умовах. А також - важливий момент - чи вони знаходяться в землі, відкритій для прийому українців. Якщо земля - закрита - Вас не приймуть за параграфом 24, не оформлять виплат і житла.
0 -
Вітаю👏 Хоч я вже і встиг трохи тут поспілкуватись на можливо дещо прозаїчні теми, думаю не завадить написати трохи про себе. Мене звати Володя, мені 22 роки і я з міста Львова (чи як то співали Брати Гадюкіни, з Бандерштадту)) Маю одну невиліковну недугу, через що не маю можливості самостійно пересуватись чи щось просте робити, що можливо не зовсім весело, хоч для мене і не настільки погано як наступне.. Власне в школі, після того як недуг почав проявлятись, стикнувся з сильними приниженнями і як то зараз кажуть булінгом. І під кінець школи я залишився остаточно зломленим і закритим в собі. Соромився того ким я є, став і ким не міг стати (принаймні я так тоді думав). Але роки йдуть, я старшав, можливо мудрішав (хоча з цим фактом можна посперечатись🙂) і я розумів що так продовжуватись не може. А війна ще й дала так необхідний мені імпульс до змін, до боротьби. Не одразу звичайно, але через якийсь час я з вернувся за психологічною допомогою і от уже майже рік як працюю з психологом над подоланням всіх цих страхів, внутрішніх критиків і решти неприємних речей, які не дають мені свобідно жити. А enable me, подумав я недавно (коли знайшов його як ту соломинку серед інших незрозумілих пошукових видач в гуглі) міг би дещо допомогти мені в цьому: більш свобідно спілкуватись і не боятись того ким я є. Сподіваюсь я не забагато написав, бо деякі мої знайомі з соцмережі діскорд кажуть що я завжди строчу мемуари😂 В принципі мені завжди хочеться сказати багато, хоч і не завжди виходить. Дякую за увагу і сподіваюся у вас все добре👋
6 -
Привіт, Вова! 🙌
А як працюєш з психологом? онлайн?
0 -
Вітаю) класс, що ви до нас завітали! Я також жила якийсь час в Бендерштадті або Лемберзі. Привіт Вірменці! Ви ж там пили каву у найдавнішому кафе Львова? Як ні, то обовязково завітайте туди. Там ще поруч Мушкетерів знімали, а простигосподи боярському набили пику.
" Соромився того ким я є, став і ким не міг стати (принаймні я так тоді думав)."
Це питання абсолютно у багатьох людей, незалежно від того чи мають інвалідність чи ні. Це життя. Інакше би не існувало психологів. Вітаю, ви в клубі людей, що думають та зростають)
Разом ми зростаємо!
https://www.facebook.com/0lgaKhodko
2 -
Я не маю інвалідності, але все одно мене булили в школі - зате, що була відмінницею, успішнішною і навіть за те, що навчалася додатково музиці чи ще чомусь.
Давно от думаю над тим, що дуже дивно влаштований соціум: спочатку десятки утискають, тих, хто має відмінності, а потім мільйони ними ж захоплюються.
Але, на жаль, не кожен має силу подолати булінг, зміцнитися і зробити ривок у розвитку, кар'єрі. Більшість зацьковують - чому люди не люблять тих, хто відрізняється?..
0 -
Доброго дня , мене звати Євгенія , проживаю у місті Києві , навчаюсь у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця , біженець з міста Херсона
0 -
Євгенія, вітаю у нашій спільноті ☺️
0 -
Доброго дня , підкажіть будь ласка , наявність на передній частині стегна неоперабельної лімфангіоми , що має ускладнення у вигляді пухирців на покриві шкіри та систематичний біль , надає можливість отримати інвалідність ?Не можу знайти інформацію ніде , лікарі не кажуть нічого стосовно цього 😁
0 -
Вам потрібно написати питання нашому експерту тут:
0 -
Доброго дня. Мене звати Олександр. 2024 року "заробив" інвалідність 3 групи (робоча) (ТЕП кульшового суглобу).
На даний час працюю але підшукую роботу. Резюме є. можу вислати на електронку.
0 -
Вітаю) Ми можемо домогти у пошуках роботи, бо саме в нашій організації вакансій не має
0 -
Дякую. Резюме прикріпів.
0 -
тут не вказані вакансії на які претендуєте
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення