Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись
Коментарі
-
Очікувана посада Спеціаліст технічної підтримки
Додав в резюме. Дякую)))
0 -
Тільки Київ, вірно?
0 -
Хочу заняться пошуками, Олександр, це в Києві ж вам вакансію дивимось?
0 -
Доброго дня. Дякую. Так це в Києві
Очікувана посада "Спеціаліст технічної підтримки".
Просто як люди чують що інвалід то якось далі тиша……… Хоча я вже майже не хромаю :)
0 -
написала вам в особисті
0 -
Всім доброго дня)) Я тут новенька)). Живу у Празі майже рік. Можу запропонувати допомогу психолога онлайн або по телефону, бо знаю, що іноді це конче потрібно. Для тих, хто у Празі - зустрінусь із задоволенням )).
1 -
Людмила, вітаю у нашій спільноті! 🙌🏻
1 -
Дякую))
0 -
Тут потрібні ваші професійні поради:
0 -
Доброго дня! Я Яся, я з України та їду до Німеччини разом із своїми 2-ма дітьми та маю бажання оформити там параграф 24. Скажіть будь-ласка чи може мій чоловік оформити у Німеччини параграф 24, так як він має карту побуту в Польші та працює на польській фірмі далекобійником. Він планує звільнитися та подаватися разом з нами. На момент початку повномасштабного вторгнення в Україну він був вдома та ще аж до жовтня місяця не працював. Чи він має таку можливість та як це правильно зробити, щоб не відмовившись від карти побиту залишилися з не чим ( тобто якщо нам відмовлять йому у Німеччини) . Ми з ним не бачилися вже 10 місяців, тому так і вирішили бути разом вже. Проконсультуватися нас будь-ласка!!!
0 -
Вітаю у нашій спільноті! Напишіть ваше питання у цій гілці:
0 -
ваше питання ще актуальне? ви на зв'язку?
0 -
добрий день, мене звати Максим я ветеран війн після поранення хочу отримати своє добитися справедливості бо вже більше року по комісіям ВЛК МСЕК по горло ситий тим що вони навіть не чітають доки знайшов вашу організацію на сайті де читав статті та порядок дій при проходжені МСЕК бо вже почав думати що з моїми документам щось не так але все добре чи можу проконсультуватися з вами?
1 -
Вітаю) Спробую вам допомгти, добре, що нам написали) напишіть будь ласка трохи більше інформації про вашу ситуацію нашому есперту в цій гілці:
1 -
Вітаю! Долучаюсь до спільноти, буду радо ділитися корисною інформацією!
2 -
вітаю у нашій команді :)
0 -
Всем хорошего дня :)
Меня зовут Виктория, я из Луганской области, психолог с многолетним опытом. Сейчас проживаю в Польше, город Лодзь, изучаю психологию зависимости. Буду рада ответить на вопросы, связанные с воспитанием детей, взаимоотношениями, поиском смысла жизни2 -
Ласкаво просимо до нашої спільноти 🤗
1
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія