Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись
Коментарі
-
Вітаю. Мене звати Вікторія. Розповім про свою історію лікування. Мені ставили діагноз ДЦП ще з дитинствіа. Казали що навряд чи колись я зможу колись самостійно ходити. Але мої батьки не здавались, як і я тоже. Довелося пройти роки терапії, масажів, і взагалі фізичних мук, але як результат я стала таки на ноги. А тепер ще й майже бігаю. Мій діагноз офіційно зняли, але я пам’ятаю кожен крок до цього. Життя з таким діагнозом це виклик щодня. Але я навчилася не здаватися. Завдяки підтримці близьких, вірі в себе й постійній роботі над тілом і розумом, мені вдалося пройти. Головне не зупинятись і вірити у медицину та мати підтримку оточуючих і підтримку самого себе обовʼязково.
1 -
@victoriasavenko Вітаємо у спільноті! Яка гарна, надихаюча історія у Вас! І які ж молодці Ваші батьки ❤️
1 -
victoriasavenko Вікторіє, яка вражаюча історія! Дякую, що так щиро поділилася нею з нами 🙏 Я, наприклад, не знала, що діагноз ДЦП можна відмінити. Ти такий надихаючий приклад для усіх, хто зіткнувся з цим!!! І дуже добре, що твою історію побачать люди і отримають промінчик надії.
До речі, я буквально вчора читала про нашого молодого спортсмена з ДЦП, який підняв штангу 100 кг. При цьому він сам важить трохи більше за 50 кг.
І Вікторіє, я щиро вітаю тебе в нашій спільноті! Тут ми вільно ділимося власним досвідом, історіями, а також тут можна поставити запитання нашим експертам та отримати консультацію, безкоштовно.
Ми тут, щоб підтримувати одне одного, надихати й допомагати. Раді, що ти з нами!
Крізь терни до зірок!
1 -
0
-
Всім привіт, я новачок в даній спільноті)
Розкажу трішки про себе:
Мене звати Христина, 25 років, з Львівської області, маю третю групу інвалідності, поки не працюю, закінчила коледж «Інфокомунікацій» ,де здобула спеціальність « оператор поштового зв’язку». В дитинстві була дуже допитливою дитиною, любила читати, гарно малювала, займалась спортом( хоча, мені це протипоказано і варто уникати надмірних фізичних навантажень)
Зараз також багато чим цікавлюся, читаю книги, вивчаю історію України( люблю її ще зі школи), малюванням, трошки граю на укулеле, хочу навчитись грати на гітарі) Тут для того щоб знайти хороших співрозмовників, друзів та, можливо, кохання, вже як пощастить) 🙂
Можете писати в повідомлення:)
2 -
Вітаємо у спільноті, Христино!
Мрію грати на укулеле 😍1 -
Нехай ваша мрія здійсниться!) Я мрію навчитись грати на гітарі, укулеле трошки не мій інструмент:)
2 -
гітара класно) електро чи акустика?
0 -
акустика)
0
Категорії
- Всі категорії
- 247 Здоров'я
- 87 Захворювання та інвалідність у період війни
- 42 Ментальне здоров'я
- 42 Фізичні обмеження
- 9 Сенсорні порушення