Захворювання ШКТ, потрібна порада експерта

12346»

Коментарі

• Вітаємо! @Ihor Surin
    Звʼяжіться , так, завтра- в понеділок з лікарем- уточніть за цю дату, будь ласка.

Система , вірно, на проста, але треба робити.

• Ihor Surin
    Ihor Surin ✭✭
    відредаговано 14. Feb 2025

виникла проблема. розвернули запит неправильно діагноз. деякі помилки по документам.
    Мій сімейний лікар подала основне захворювання к52.9,
    Прошу вас розглянути повний список документів - виписок.

якщо можливо щоб сховати цей документ пдф.

Документ видалено - модератор

• Акщо коротко - подали документи з основним діагнозом к52.9. ( коліт неуточнений!)

у моїх документах основний

Основний:K52.2 - Алергічний та аліментарний гастроентерит та коліт ;Супутні:K21.9 - Гастроезофагеальний рефлюкс без езофагіту ;K29.90 - Гастродуоденіт, неуточнений, без згадки про кровотечу ;Ускладнення:K63.8 - Інші уточнені хвороби кишечнику ;

І ще той лікар що допомагав сімейнику на відповідь ( уточніть згідно наказу моз що підпадає ) виразився що значить мої хвороби під це не попадають…
    Те що людина не відчуває позовів до дифекації і 3 рази в неділю робить клізму судячи з роздумів цього лікаря - не є обмеженнями…. я не знаю, куди і до кого звертатись вже бо це знущання повсюду що від влк що до цього… * шукайте гастроентеролога щоб подав документи * - тоже так собі - шукай лікаря щоб хтось подав документи на комісію…

• Вітаємо @Ihor Surin !
    Документи подали.
    Чекаємо на дату комісії.

Туди ви йдете зі всіма оригіналам і питаннями з коментаріями.
    Вас вислухають , проведуть огляд.

• Ihor Surin
    Ihor Surin ✭✭
    відредаговано 14. Feb 2025

ні документи повернули з невідповідними даними…
    Там були деякі помилки.

окрім цього сімейний лікар подала основний діагноз к 52.9 ( - неуточнений коліт ).

і відповідь - що неправильно подані документи, перевірте відповідність згідно наказу моз.

потрібна допомога бо шось або не зацікавлені або взагалі невміють і не знають….

• чи планує сімейний лікар це виправити?

• якщо цей сімейний лікар не справляється, потрібно новий… як думаєте, Ігоре?

Категорії