Захворювання ШКТ, потрібна порада експерта

1235

Коментарі

• не додавайте будь ласка у відкритий доступ ваші медичні справки, в особисті кращі надсилати

до 26-го ще ну так далеко!!((

• Ігоре, які у вас новини? Давно не писали

• в процесі. корочше реформа медицини - кардіолог один на район. черги. 3 неділі очікував чергу. Потрапив - він направив на узі сердця. тепер аж до 14 січна черга знову… на кардіолога якщо все норм 1.5 місяця…

• Вітаю! @Ihor Surin
    Проходьте фахівців та додаткові обстеження. Це триватиме деякий час.

З питань можете уточнювати сімейного лікаря або у нас.

• ну якшо чесно кажучи, то на кардіолога якщо все норм буде то 41 день по мсеку проходити.
    Всі інші вже.. 14 січня аж черга до кардіолога ( якби не потребував узі сердця то 24го б пройшов ) а так…

• Пройшов. Пішов до сімейного… І.. тепер до хірурга. хірург невкурсі шо і як. тому з оцим всим по новому буду очікувати середи січня…

• яка ситуація.. - шок і паніка.

загалом сімейний лікар не має доступу до цієї системи куди вносити дані повсякденного існування.

у нас в лікарні не має лікаря - гастроентеролога. куди звертатись, яким чином?!

як кажуть плили плили і доплили… все. що і куди далі не знаю…

• нажаль у мене особисто така ситуація і така думка

що ВЛК ТЦК, що МСЕК це таке знущання над людиною. маючи захворювання - тебе пинають з кабінета до кабінета, і питань більше і більше… прикро що так і що робити вже не знаю… Не хочеться нічого вже.

• і обласна лікарня ніяк не допоможе тут ?

• Лікарні другого рівня.

У нас хірург вбачає у мене затримку випорожнення, при тому що сказано що тільки клізми. Відсутні позови взагалі.

А взяти документи і поїхати кудись 'здрасті я такий'...

Ступор і шок.

• Дотрого дня!
    Ви обхідний лист пройшли?
    нова система потребує сканування всіх паперів для комісії.
    Є завідувач поліклініки, начмед та головний лікар- спитайте у них, що з вашими паперами. Можна у письмовому вигляді на почту поліклініки.

• Так, зосталось тільки сімейному заповнити.

Вчора у сімейного інформація. Наразі у них немає обладнання і доступу. Це вирішують трохи пізніше. Так і сказали, що скани виписок, документи. Потім видасть лікарню де планується огляд.

Тут ще питання. Щодо діагнозів.

Наскільки ті діагнози якщо по адекватній оцінці стану здоров'я є підставою для непридатності до військової служби?

Влк мене вже дістала, вони читають допис моу 402, там значні, незначні і без порушень функцій.

Читають через кому, не беруть до уваги весь перелік, його ступінь, і не об'єктивно дивляться. Може я чого не розумію,

Я 5-6 разів їм дієтичну їжу по чуть чуть, не вживаю мучне, тверде, остре.

М'ясні страви протушені так щоб аж розвалювались.

Омез вранці постійно, меверін, спазмалітики, час від часу алохол для жовчного ( бо буває присмак гіркоти ).

Строга дієта, біль дискомфорт це постійне явище. І усе закінчується 3 клізми в неділю мінімум.

Щодо інших варіантів ніяк. Я вже перепробував безліч варіантів. Тільки в церкву сходить чи до ворожки осталось хіба що.

Через СОКЛ гастроентерологів пройшов. Там вже без всяких сумнівів надали заключення для лкк. Але з ртцк влк ніяк...

• Думаю, вам потрібно написати офіційний лист на імя голови ВЛК, де чітко прописати все-все, та прохання надати статус такий-то, їх 4! тут детальніше про статуси

• Продовження.
    Короче кажучи.
    1. Поки сімейнику дали доступ подавати документи - звертались до мозу. Сімейник хоча взагалі не винна в цьому всьому і робе все можливе ( але пенсійного возрасту жіночка ) отримала типу скарги ( яка була направлена на амбулаторію і керівництво, але все як загалом на лікаря спихнули і думає яке пояснення давати )….

2. документи. Поки зібрали всі документи, поки зайшли внесли дані особи, і стопорнулись на захворюваннях… система требує захворювання основні і вторинні. коди захворювань… Сімейний лікар то може взяти коди по МКБ - 10, але чи це воно чи не це… як такої інформації щодо правильного оформлення сімейними лікарями цього немає….
    Я то згоден з тим що або потрібна чітке розмежуваня подачі сімейником, і більш узькопрофільним лікарем ( якщо такого немає то заява формується адміністратору і передається до розгляду правки кваліфікованому лікарю ) але це не у нас і не в нашій сирій системі…

поки що стадія рух 0…

• Оце по цьому ті коди і що є первинним і вторинним ...

• і представте як це сімейному лікарю жінці пенсійного возрасту сидіти і ото все формувати відправляти шукати… я розумію що це жах ( тим паче як бачив цю систему всередені )….

• Yurii_EnableMe
    відредаговано 9. Feb 2025

будуть допомагати колеги, ну тільки так

• Судячи з того, пішла заявка.

У сімейного висвітило 11.02. Полтава міська лікарня 2.

У мене ні повідомлення ні направлення не має на телефоні чи ємейлі. Ну в понеділок вже 10. Дзвонити цікавитись ..

Що далі... Хто його знає. Інфа запізнюється А виходячи з напису сімейника 11 лютого вже комісії, чи розгляд, чи тільки огляд чи що.. система так собі.

Категорії