https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/290959#Comment_290959
Судячи з того, пішла заявка.
У сімейного висвітило 11.02. Полтава міська лікарня 2.
У мене ні повідомлення ні направлення не має на телефоні чи ємейлі. Ну в понеділок вже 10. Дзвонити цікавитись ..
Що далі... Хто його знає. Інфа запізнюється А виходячи з напису сімейника 11 лютого вже комісії, чи розгляд, чи тільки огляд чи що.. система так собі.
Захворювання ШКТ, потрібна порада експерта
Коментарі
-
Вітаємо! @Ihor Surin
Звʼяжіться , так, завтра- в понеділок з лікарем- уточніть за цю дату, будь ласка.Система , вірно, на проста, але треба робити.
2 -
виникла проблема. розвернули запит неправильно діагноз. деякі помилки по документам.
Мій сімейний лікар подала основне захворювання к52.9,
Прошу вас розглянути повний список документів - виписок.якщо можливо щоб сховати цей документ пдф.
Документ видалено - модератор
1 -
Акщо коротко - подали документи з основним діагнозом к52.9. ( коліт неуточнений!)
у моїх документах основний
Основний:K52.2 - Алергічний та аліментарний гастроентерит та коліт ;Супутні:K21.9 - Гастроезофагеальний рефлюкс без езофагіту ;K29.90 - Гастродуоденіт, неуточнений, без згадки про кровотечу ;Ускладнення:K63.8 - Інші уточнені хвороби кишечнику ;
І ще той лікар що допомагав сімейнику на відповідь ( уточніть згідно наказу моз що підпадає ) виразився що значить мої хвороби під це не попадають…
Те що людина не відчуває позовів до дифекації і 3 рази в неділю робить клізму судячи з роздумів цього лікаря - не є обмеженнями…. я не знаю, куди і до кого звертатись вже бо це знущання повсюду що від влк що до цього… * шукайте гастроентеролога щоб подав документи * - тоже так собі - шукай лікаря щоб хтось подав документи на комісію…0 -
Вітаємо @Ihor Surin !
Документи подали.
Чекаємо на дату комісії.
Туди ви йдете зі всіма оригіналам і питаннями з коментаріями.
Вас вислухають , проведуть огляд.0 -
ні документи повернули з невідповідними даними…
Там були деякі помилки.окрім цього сімейний лікар подала основний діагноз к 52.9 ( - неуточнений коліт ).
і відповідь - що неправильно подані документи, перевірте відповідність згідно наказу моз.
потрібна допомога бо шось або не зацікавлені або взагалі невміють і не знають….
0 -
чи планує сімейний лікар це виправити?
0 -
Поки що не знаю.)
0 -
якщо цей сімейний лікар не справляється, потрібно новий… як думаєте, Ігоре?
0 -
Як ваші справи?
0 -
Бажаю міцного.
Сімейний на лікарняному. Документи не подані.
По обставинам реальним - місто в стрессі. постійно регулярно… війна…
Незнаю як де, але в Охтирці ( сумська область ) наразі люди нікому не потрібні… пошуки можливості по місцю подати документи не призвели ні до чого… да і я вже маю сумніви що можуть надати статус людини з інвалідністю… тим паче з такими колами як у мене…0 -
Навіть якщо ваш сімейний на лікарняному, вам призначають іншого
0 -
я розумію.. але нажаль на даний час вже все це так дістало що нічого не хочеться..
окрім цього ще й війна, кордони постійно.. постійно стресс.. Охтирка…вже дійсно нічого не хочется… прикро що так але як є…
0 -
Може якби з кимось за допомогою зв*язку мобільного порозмовляти що до захворювать, соціальних питань тощо… а так хто знає..
судячи з останніх подій за неділю дякуючи Богу що живі..0 -
Тільки Національна служба здоровя України, ви у них також можете отримувати консультацію
0 -
Ви вже пройшли великий шлях! Думаю, наразі є всі шанси "битися" длаі, бо правда на вашій стороні!
0 -
чи набирали їх?
0 -
Доброго часу. Вітайте.. придатний за графою 2 статті 52б. до ртцк тилових підрозділів і т.д. офіційно. 12 регіональна влк м. Харкова походу не дочиталась що людина не має можливості сходити в туалет без клізми.
А оцінюванна на 8 травня на СОКЛ. хоча якщо влк каже що придатний то про группу я думаю можно не мріяти!)0 -
якщо хто захоче посміятись з цього приводу - можу надати всю документацію щодо ВОД ( війсковообліковий документ) ну і медична документація вся в пдф форматі є… ну це так що б посміятсь і поплакати з нашого повсякденного функціювання МОЗу…
0 -
Хоча юридично - можно лягти на обстеження. свіже заключення з зазначенням що постійні розлади. і т.д. і подавади до суду щодо порушення процедури влк + оскаржувати на центральну влк…
Меті то і до 8 травня нада заключення. але щоб попасти в лікарню просто так не попадеш.. є направлення до гастро на консультацію. але запис неділі за 3. + потім тільки запис на стаціонар.. а це вже місяц пройде не менше.. Хіба що щоб сразу по домовленості, але у мене немає лікарів гастроєнтерологів що могли б зразу записати на госпіталізацію…. для мене то не принципово куди їхати, полтава - суми та хоч харків хоч дніпро хоч київ.. коловне щоб якщо їхати - то знати що приїду і покладуть…можу навіть і до Світлани в гості на госпіталізацію..) тільки потрібно щоб було скажем так гарантовано що приїду та ляжу… бо ну ніяк…
1 -
А є можливість лягти в лікарню? Давно слідкую за вами тут, сил вам у цій бюрократичній медичній борьбі та здоровя, Ігоре!
0
Категорії
- Всі категорії
- 203 Здоров'я
- 63 Захворювання та інвалідність у період війни
- 37 Ментальне здоров'я
- 34 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 36 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 152 Для проживаючих в Україні