Захворювання ШКТ, потрібна порада експерта

123457»

Коментарі

• Ну можливість лягти є, тільки немає контактів лікарів гастроентерологів щоб домовитись саме на госпіталізацію. Бо щоб лягти в лікарню це не просто приїхав ліг, А потрібно щоб було записано по черзі і т.д.

Приїхати можно куди завгодно, там лікарняний тощо. Хвороби є і вони вже підтверджені і скажем так мені нічого скривати і що є то є...

• Вітаємо @Ihor Surin ! Дякую!
    Звертайтесь за юридичною допомогою.
    Проходьте свіжі обстеження та лікування в умовах стаціонару і амбулаторно. Залишайтеся під наглядом будь якого медичного нагляду .

• В тому і проблема щоб обстеження пройти, нагляд, мені мінімум 1.5 години їздити в Суми ( А це черги ).

Щоб госпіталізуватись це спочатку консультація, А лише потім госпіталізація ( з інтервалом від двух тижнів до консультації і дві неділі + до госпіталізації).

Немає тієї медицини щоб отримати без таких перепон...

• вам потрібно вирішити, або здоровʼя або робота

Потрібно шукати компроміс та все ж таки знайти час на здоровʼя. Відпуска, власний рахунок, заміна тощо

• Вітаємо @Ihor Surin ! Державні справи потребують часу, черг і зусиль на постійній основі і доказах.
    Приватні клініки без черг , але вони не мають ніяких повноважень за статусами і юридичну силу.

• на 8 травня в сокл буде розглядатись моя справа комісією з оцінки повсякденного функціювання.
    Поїду на коміссію. Але знову чи якимось чином на госпіталізацю зараз збиратись. ( але не вспію до комісії ) або там уже нехай комісія дає заключення на дообстеженя в тому ж СОКЛ.

Смішно те що з моїми хворобами - офіційно взятий на облік як придатний до РТЦК тилу тощо.
    Т.е. людина яка з 2019 року не може сходити в туалет без клізми…. сум і відчай з сміхом..

• Комісія в пріоритеті. Проходьте.
    Ви відповідайте і розповідайте, що у вас є велика складна скарга.

• я просто не знаю як воно буде проходити та що… Я вас зрозумів. тоді очікувати 8 травня. їхати і за потреби вони самі зможуть взяти направити на дообстеженя перевірки тощо?

• Підготуйте запитання, налаштуйтесь на розповідь про ваші великі проблеми- це ви самі уточніть ваші подальші дії, ваші можливості…

Вони самі можуть не здогадатись що вам потрібно і піде на самотік.

• ну у мене є електронне направленя до гастроєнтеролога. я думав на сокл знову ще до комісії, але у батька меланома і потребує операції, на середену квітня у нього госпіталізація в Онкодиспансер в Сумах.
    Там у матері по ортопедії ( колінний та тазобедренний сустав велика біда + седалішний нерв ).
    А я мабуть краще буде сохранити це направлення і маючи його їхати на комісію 8 травня і якщо що його використати для подальших дій.. Зрозуміло що мені потрібно буде у них запитати що робити далі.

Категорії