Захворювання ШКТ, потрібна порада експерта
Коментарі
-
Ну можливість лягти є, тільки немає контактів лікарів гастроентерологів щоб домовитись саме на госпіталізацію. Бо щоб лягти в лікарню це не просто приїхав ліг, А потрібно щоб було записано по черзі і т.д.
Приїхати можно куди завгодно, там лікарняний тощо. Хвороби є і вони вже підтверджені і скажем так мені нічого скривати і що є то є...
0 -
Вітаємо @Ihor Surin ! Дякую!
Звертайтесь за юридичною допомогою.
Проходьте свіжі обстеження та лікування в умовах стаціонару і амбулаторно. Залишайтеся під наглядом будь якого медичного нагляду .0 -
В тому і проблема щоб обстеження пройти, нагляд, мені мінімум 1.5 години їздити в Суми ( А це черги ).
Щоб госпіталізуватись це спочатку консультація, А лише потім госпіталізація ( з інтервалом від двух тижнів до консультації і дві неділі + до госпіталізації).
Немає тієї медицини щоб отримати без таких перепон...
1 -
вам потрібно вирішити, або здоровʼя або робота
Потрібно шукати компроміс та все ж таки знайти час на здоровʼя. Відпуска, власний рахунок, заміна тощо
0 -
Вітаємо @Ihor Surin ! Державні справи потребують часу, черг і зусиль на постійній основі і доказах.
Приватні клініки без черг , але вони не мають ніяких повноважень за статусами і юридичну силу.0 -
на 8 травня в сокл буде розглядатись моя справа комісією з оцінки повсякденного функціювання.
Поїду на коміссію. Але знову чи якимось чином на госпіталізацю зараз збиратись. ( але не вспію до комісії ) або там уже нехай комісія дає заключення на дообстеженя в тому ж СОКЛ.
Смішно те що з моїми хворобами - офіційно взятий на облік як придатний до РТЦК тилу тощо.
Т.е. людина яка з 2019 року не може сходити в туалет без клізми…. сум і відчай з сміхом..1 -
Комісія в пріоритеті. Проходьте.
Ви відповідайте і розповідайте, що у вас є велика складна скарга.0 -
я просто не знаю як воно буде проходити та що… Я вас зрозумів. тоді очікувати 8 травня. їхати і за потреби вони самі зможуть взяти направити на дообстеженя перевірки тощо?
1 -
Підготуйте запитання, налаштуйтесь на розповідь про ваші великі проблеми- це ви самі уточніть ваші подальші дії, ваші можливості…
Вони самі можуть не здогадатись що вам потрібно і піде на самотік.
0 -
ну у мене є електронне направленя до гастроєнтеролога. я думав на сокл знову ще до комісії, але у батька меланома і потребує операції, на середену квітня у нього госпіталізація в Онкодиспансер в Сумах.
Там у матері по ортопедії ( колінний та тазобедренний сустав велика біда + седалішний нерв ).
А я мабуть краще буде сохранити це направлення і маючи його їхати на комісію 8 травня і якщо що його використати для подальших дій.. Зрозуміло що мені потрібно буде у них запитати що робити далі.0
Категорії
- Всі категорії
- 203 Здоров'я
- 63 Захворювання та інвалідність у період війни
- 37 Ментальне здоров'я
- 34 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 36 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 152 Для проживаючих в Україні
- 8 Оформлення інвалідності під час війни