Захворювання ШКТ, потрібна порада експерта
Коментарі
-
Там акт обстеження виданий Сумами… там чітко написано з значним порушенням.
Краще нехай на Київ відправляють, в Сумах лікарі, у нас в Охтирці фееричні д*біли вибачте що так кажу…
це просто знущання не тільки надімною, а такими як я..
0 -
Ігор, хай краще відправляють в Київ то це ваші слова-емоції. У них так це не працює, тільки на підставі письмових звернень
0 -
відправьте будь ласка документи які ви добавляи сьогодні в особисті повідомлення пані Світлані @svetlanaKovalenko
1 -
Вітаю!
Відповіла.1 -
що наразі плануєте?
0 -
на даний час очікую 24.09. так як останній день дообстеження.
а взагалі не знаю, просто таке приниження терпіти вже надоїло. Це або у нас на місці, або зверху…
Було б добре розібратись вже і якщо потрібно яправоту доведу любими обстеженнями.. а ось цих би потрібно покарати згідно законів… вони не повинні бути лікарями з таким відношенням
0 -
згідно яких законів можна їх покарати? Ви про лікарів ВЛК? Чи писали ви письмові заяви про недовіру на голову ВЛК?
0 -
сьогодні винесли рішення - придатний по 52б ( з обмеженнями )
Я написав заяву на начальника ТЦК та СП щоб передав мої документи на Сумську вищу ВЛК. Бо у нас немає лікарів відповідної кваліфікації щодо моїх захворювань.0 -
тримаю кулаки, щоб вони назнали ще раз комісію з відповідними фахівцями! це важливо для вас, я розумію!
0 -
Дякую. Просто розумієте - * зі значним порушенням функцій* від сумського гастроентеролога - для наших лікарів ВЛК в м. Охтирка ( Хірурга і Терапевта ) це лише три слова.
1 -
тобто цей діагноз нічого не значить? @svetlanaKovalenko а чому так?
1 -
Вітаю! Це стан вашого організму. Розуміння цього - важливе значення.
Підтримуйте регулярні рекомендаціі та обстеження, що чи вже своєчасно робите.0 -
ДЯкую. Але всерівно тут питання в відношені лікарів ВЛК) чи може бути людина обмежено придатною для війскової служби з такими діагнозами)? Особливо прикро було почути від хірурга - * Значне порушення функцій коліту *, і що в туалет після клізми - це всього лише слова…
Така зневага лікарів ВЛК…1 -
Лікарі, в тому числі лікарі влк працюють по наказам міністерства здоавоохорони, не від власної думки дають заключення по хворобі.
Лікарі також бувають різними людьми, прикро. Як в різних установах - на кого попадешь, сучасні реалії- що робити?!Кожен чоловік наразі в дуже складному становищі .
Віра, Надія і час , що дуже скоро це все закінчиться!!!0 -
так то воно так, але в акті навіть вказано те що дефекація після клізми.
коліт середньої ступені важкості з значним порушенням.
доліхосигма, колоптоз ГЕХР, гастродуоденіт, і ще якась компресія 12и перстної ( про яку навіть наші хірурги не чули)
0 -
@svetlanaKovalenko чи можна теоретично отримати інваліднсть через проблему дефекації?
2 -
З виписками зі стаціонару подаєтетесь через сімейного лікаря на МСЄК
0 -
@Ihor Surin спробуйте собі оформити 3 групу
1 -
дякую, наразі першочергово потрібно розібратись з війскоматом.
Загалом я дообстежувався в сумах за для мсек, але наші тцк своїм *актом консультації * просто оту мсек направлення перевели на направлення призовника тому що так.І вийшло шо мені лікарняний відмінили, дали виписку від Сумської МЦК та СП для Охтирки.
0 -
якщо у вас буде оформлена інвалідність - це підстава отримати відстрочку
1
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання