Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись

24

Коментарі

• Вітаю мене звати Сергій я інвалід 2- ї групи ( неходячий ) потрібна операція ендопротезування тазостегнових суглобів. Сама операція безкоштовна а протези потрібно купити. Живемо ми я , мій дядько інвалід дитинства і моя мама пенсіонерка. Ми живемо в Миколаєві , може ви підкажете якийсь фонд або волонтерів які зможуть допомогти з протезами . Бо і самому соромно начебто здоровий мужик а ходить не можу , замість щоб самому комусь допомагать сиджу і собі ради дати не можу . Дякую

• @Сергей Михальчук Добрий день! Є державна програма з протезування і досить достойні протези. Ізнос майже такий, як і у керамічних але реабілітація швидша. Чи зверталися ви до сімейного лікаря за направленням?

Є Благодійний фонд Запорука, але нажаль в якому вони зараз стані не знаємо.... Зараз в першу чергу протезують військових.

• Добрий день!

Вам краще їхати у Польшу.

Пункти прийому біженців з інвалідністю у Польщі! — EnableMe Community

спочатку сконтактуйте з пунктом у Польші💙💛

• Вітаю Марія дякую що відповіли . Так звісно я звертався і до сімейного лікаря і в чергу мене поставили на протези , але є два але . Перше війна друге я в Миколаєві. Тож мені пояснили що найближчим часом поставити їх в Миколаєві ніяк. Дякую спробую знайти цей фонд Запорука.

• Всім привіт! Я модерую форум! Разом з Enableme з травня місяця, мені можна писати з будь-яких питань в особисті повідомлення 😉

• Доброго дня! Я жила в Броварах, але 2.03.22 з двома маленькими дітьми зайшла в Польщу. Наразі мешкаю в домі безкоштовно разом з іншими біженцями, але вже треба дякувати) я безмежно вдячна цій країні, людям які допомагали, власнику будинку який дозволив жити в його домі 9 міс ( до грудня маємо виїхати). В мого старшого синочка затримка мовленевого розвитку, гіпотонус нам потрібні заняття спеціалістів. Ми й так вже довго без цього. Німеччина перша в цьому питанні, тому і розглядаю можливість до тимчасового переїзду саме в цю країну. Незважаючи на мовний бар'єр, маю надію.

• Вітаю!

Мене звати Марина.

Я практикуючий психолог у методі транзакційного аналізу та гештальт терапії. Маю додаткове навчання та досвід роботи з травмою та гострим стресом. Буду рада відповісти на ваші запитання та допомогти у вирішенні проблем психологічного характеру.

• Привіт всім, я Тетяна Чудновець. Я з Вінниччини, зараз з дитиною в Німеччині. Я - психолог-травматерапевт, учасниця українсько-російської війни, інвалід війни. Працюю з українськими біженцями у Німеччині, з пораненими та ампутантаии, які проходять лікування чи реабілітацію тут. Звертайтесь, буду рада допомогти.

• Привіт! Я Анна з України на даний час у зв'язку з війною перебуваю та працюю у Німеччині місто Lüdenscheid. З радість допоможу інформацією чи поділюсь досвідом.

• Привіт.

Я Зіновія. Я і мій син Юрій люди з інвалідністю.

Проживаємо від початку війни у Кракові. Будемо раді новим знайомствам і спілкуванню.

• Вітаю мене звати Артем. Допоможіть знайти організацію, яка надає лікування дітям з інвалідністю з психічними розладами та ознаками аутизму. Хлопчик 3роки та 10 місяців, при цьому його розвиток на 2 роки, я шукаю спеціальну допомогу для таких дітей. Він практично не розмовляє. Іноді може голосно кричати.Більш детально можу по телефону розповісти якщо треба.

Зі мною можна зв'язатися по viber , whatsapp за номером +380 96 869 6212

• Всіх вітаю!

В мене ВІЛ.

Я как жити далі?

• Привіт, я Світлана з України, на даний час у звязку з війною перебуваю і працюю в Польщі , 2 група інвалідності , маю двох малолітніх діток якими опікуюсь сама, в інтернеті шукала відповідь запросили до спільноти...

• Світалана вітаю у нашій спільноті! 👋

• Я-Оксана, Київ

Вітання!

Є бажання виїхати з України в Португалію на проживання. Колись їздили туди в турпоїздку, і побачили, що то є красива і не зла країна. 

З чого почати?

• Вітаю) ви хочете там отримати статус біженця ?

• Давайте познайомимось.

Категорії