Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись
Шановні учасники спільноти!
Ласкаво просимо до спільноти EnableMe! Мене звуть Ольга, і я ваш новий друг і модератор спільноти EnableMe. Ви можете звертатися до мене із запитаннями.
Запрошую вас познайомитись, щоби почати наше спілкування у спільноті. Будь ласка, представтеся, щоб познайомитися з іншими учасниками та отримати теплий прийом.
Ви можете поділитися тим, що привело вас сюди, звідки ви, і всім іншим, що ви хотіли б, щоб спільнота знала про вас.
Ми раді, що ви приєдналися до нас! Ми сподіваємося, що ви зможете знайти тут відповіді на свої запитання, зв’язатися з однодумцями та допомогти їм із запитаннями. – Разом ми зростаємо!
Ваша команда EnableMe
PS: Щоб у просторі спільноти було безпечно та затишно, будь ласка, будьте ввічливі, підтримуйте інших, перевіряйте інформацію у своїй публікації та утримайтеся від необдуманих коментарів. Ось посилання на наші правила спільноти.
Разом ми зростаємо!
https://www.facebook.com/0lgaKhodko
Коментарі
-
Всім привіт! Я - Марина з Києва)
Намагаюся допомогти рідним і близьким знайти інформацію про переміщення українців в інші країни, допомогу, про лікарні і місця для життя.
Буду вдячна за допомогу і приємне спілкування!
4 -
Привіт, Марино! Чудово, що Києв з нами на зв'язку! Тут у нас максимально комфортний і безпечний простір для спілкування, ми підтримуємо один одного і допомагаємо. Сподіваюсь, вам буде тут затишно і ви отримаєте всю необхідну інформацію, а також заведете нових друзів! Адже разом ми зростаємо!
Ось тут можна знайти правила нашої спільноти щодо спілкування.
Бережіть себе і звертайтесь, я завжди на зв'язку!
Разом ми зростаємо!
2 -
Привіт. Мене звати Катерина, я теж із Києва.
Вирішила виїхати, але намагаюсь бути корисною для тих, хто потребує інформаційної допомоги в цей нелегкий час.
3 -
Всім привіт! Мене звати Марія. Як тільки почалась війна с дитиною та двома собаками виїхала з України. Два тижні ми були в дорозі, дуже було тяжко...Молдова, Румунія, Болгарія та зупинилася в Турції. Я інвалід с дитинста, тому як ніхто розумію людей з особливими потребами. Багато років займаюся туризмом і сподіваюсь, що мій досвід допоможе! ❤
5 -
Привет! Я в Украине, в своей любимой и родной стране! Люблю находить вопросы на ответы, всем волонтерам респект! 🤗
4 -
Радий вітати! Мене звати Роман, живу в Києві. Впевнений, що підтримувати одне одного, особливо в наш час вкрай важливо. Я багато років пропрацював у сфері соціальної журналістики і за весь період неодноразово знімав відеоматеріали про людей, які потребують особливої уваги, тому переконаний, что кожному з нас слід підтримувати та розуміти оточуючих! Давайте всі разом будемо робити добрі справи і піклуватись про інших! Всім гарного настрою 😀
4 -
Вітаю! Я Марина з Києва, тимчасово живу і працюю в Португалії.
Шукаю допомоги і підтримки для моїх друзів, зо мають інвалідність.
Буду рада спілкуванню і порадам.
Доброго вечора, Ми з України! 🇺🇦
3 -
Всім привіт! Мене звати Тетяна. Я з Києва. Переживаючи всі ці непрості дні чітко розумієш, що без підтримки просто неможливо вижити. У моїй сім'ї є люди з обмеженими можливостями, і мені зрозумілі складнощі, з якими вони стикаються. Я рада приєднатися до спільноти. Завжди готова допомогти тим, хто шукає інформацію для себе та своїх близьких!❤️
3 -
Всім привіт👋👋👋. Мене звати Андрій. Я інвалід 2 групи. Жив у містечку Вугледар. Змушений був покинути рідну Україну та виїхати до Польщі.Мені дуже потрібна допомога з перепроходженням лікарської комісії , бо мій статус був до 27 травня.
3 -
Добрий день!
Яке саме вам потрібна допомога?
1 -
Доброго вечора всім!
Мене звати Євгена. Я мама дівчинки Дари. Моя доня - дитина з інвалідністю, дитячий аутизм. Ми з Києва, який не покидали весь час. Завжди рада спілкуванню!
Дякую за таку чудову можливість! Всім мирного неба!
2 -
Всім привіт. Саша з Рівного, аварія, на колісниці...
2 -
@EvaZabroda Чудово, що ви з нами! Як вам в Києві зараз? Чи не хочете виїхати? Наші волонтери зможуть допомогти
Разом ми зростаємо!
2 -
Привіт. Мене звати Руслан. До 24.02.2022 я був сценаристом документальних фільмів та програм. Тепер я разом з родиною - біженці в Польщі. З дитинства маю серйозні проблеми із зором. Можливо, й інвалід, але ніколи не займався цим питанням юридично. Тут, в Польщі, кілька разів їздив у волонтерський центр допомагати українським біженцям. Але не завжди є можливість поїхати. Тому хочу допомагати онлайн. Сподіваюся, буду корисним
3 -
Всіх вітаю! Мене звуть Сергій, уже вдруге бежим від війни з Донецька в Маріуполь і теперь на західній Україні виїхав з дружиною інвалідом і матір'ю дружини.В прошлом сам був інвалідом після інсульту,но у зв'язку з COVID , группу не продовжив.
3 -
Привіт, друзі! Я - Аліна. Сама з Києва, але наразі перебуваю в Польщі. У моїй родині також є рідні з інвалідністю - у племінниці синдром Дауна. Ми все її життя намагаємося соціалізувати. Рада бути в спільноті EnableMe і робити трішки більше добра тим, хто цього потребує
3 -
Привіт усім! Мене звати Настя. Я з Києва, та через війну з сином і котами зараз живу у Польщі. Мрію про Перемогу і повернення додому. Надихаюсь людьми, котрі мають силу впоратися із ще більшими труднощами! Сподіваюсь, що разом з EnableMe зможу допомогти собі й іншим впоратися зі складними життєвими ситуаціями, знайти відповіді на важливі запитання чи просто підтримати один одного - часом, це найважливіше.
4 -
Привіт! Я Нані і я волонтер) допомогаю впо у м. Запоріжжя
1 -
Доброго дня ! Мене звати Наталія, я з Бучі ( київська область). Коротко про ситуацію: чотири роки тому я народила сина , але виникли ускладнення зі здоров'ям,, пролікувавшись залишилось зробити операцію по заміні коліного та стегнового суглобів, але рахунок за операції був дуже великий і нам довелося збирати гроші майже два роки. І от на 26 лютого була вже запланована операція, але події 24 лютого внесли свої корективи до наших планів. Майже місяць окупації Бучі я з дитиною та чоловіком перебувала у підвалі, житло та усі заощадження мы, на превеликий жаль, втратили. Але найгірше - це те, що моє здоров'я погіршилося. На Україні, через ускладнення та відсутність грошей лікарі відмовляються робити операції і що робити далі я не знаю, а час спливає, дитина росте, а я не можу її повноцінно виховувати. Мы з чоловіком хочемо поїхати за кордон і спробувати вирішити своє питання, але куди і як усе зробити вірно мы не знаємо. Чоловік інвалід 2 групи і проблем з перетином кордону немає бути. Порадьте, будь ласка, куди краще їхати чи до кого можна звернутися.
2 -
Всім привіт! Я із міста Кам'янське Дніпропетровської області! Якщо треба чимось допомогти в цьому регіоні, звертайтеся!
2
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців