Питання до терапевта, сімейного лікаря - відповідає експерт
Коментарі
-
діагноз: Двобічний деформуючи гонартроз 3-4 ступенів контрактура колінних суглобів. Остеохондроз
0 -
при зміні діагнозу або якщо подавати по погіршенню, тут кілька компонентів впливають на примсвоєння групи і на який термін (враховується ще вік та супутня патологія) - змінюється група та терміни. можете подавати, але додатково проконсультуйтеся зі спеціалістом, який веде ваші документи та безпосередньо подаватиме на перекомісію.
2 -
щиро дякую за відповідь!
2 -
Galina17011965 ви онлайн? подивіться будь ласка повідомлення від лікаря-експерта
0 -
Доброго дня , хотіла запитати, підкажіть будь ласка , наявність на передній частині стегна неоперабельної лімфангіоми з ускладненням надає можливість отримати інвалідність ?
1 -
Вітаю!
з випискою зі стаціонару за цей рік ви підходите до сімейного лікаря або лікаря онколога у якого ви перебуваєте на обліку і лікар подає ваш пакет документів, в якому також будуть висновки фахівців, додаткові методи обстеження, висновок з онкодиспансеру на лікувальну комісію спершу в поліклініці за місцем укладання декларації.Далі документи переходять на МСЕК, де після розгляду вам надається група.
0 -
доброго дня,ми нв даний час знаходимося в Україні . але збираємося виїжджати.
Дитина має групу інвалідності по епілепсії. В неї нарушена координація рухів. Чи могли б ми проходити реабілітацію у вашому центрі?0 -
Але ми ж онлайн-спільнота, у нас не має медичних центрів
1 -
Питання від користувача OleksandrLeonidovich:
Вітаю, мене звати Олександр і мені 25 років. Чи можу я отримати групу інвалідності з таким діагнозом: Двобічний диспластичний коксартроз 2-3 ступінь
Деформуючий артроз таранно-човникоподібного суглобу
Правобічний диспластичний гонартроз .диспластичний артроз правого колінного суглобу 2-3 ст1 -
Вітаю!
це рішення виносить спочатку лікувальна комісія в поліклініці, де у вас укладено декларацію на підставі ваших виписок зі стаціонару за поточний рік.Далі документи переходять на МСЕК, де і визначається ваш статус.
Ця процедура займає від місяця мінімум і більше.З виписками зі стаціонару підходите до сімейного лікаря за декларацією, далі лікар ознайомить із подальшими діями щодо підготовки пакету документів на комісію.
1 -
подивіться будь ласка коментар експерта
0 -
Вітаю пані Світлана! Я вже остаточно заплуталася, які послуги надає держава через сімейного лікаря безкоштовно, а на які послуги не дыють безкоштовні плюшки. Підкажіть будь ласка
1 -
Ви про ці зміни?
1 -
саме так. не дуже зрозуміла інформацію
0 -
Вітаю!
Пацієнту зі СКАРГАМИ сімейний лікар за декларацією дає безкоштовно направлення на обстеження або лікування, яке так само безоплатно.
У випадку, якщо НЕМАЄ скарг і у лікаря немає свідчень для виписування безкоштовного направлення ви самі оплачуєте процедури, які, наприклад, за власним бажанням хочете пройти….Або ви прагнете лікуватися в лікарні, яка не є державною-тоді ви сами сплачуєте.
Або у вас є інший договір, наприклад,інша страхова компанія надає вам послуги, НЕ НЦЗУ….
Є контингент, який також не обслуговує звичайні лікарі, де працює інша система( військові….)
Рекомендую вебінари щодо роботи Хелсі, дивіться ТУТ
2 -
В мене як раз деклорація, не знала про відео, перегляну. Дякую вам
0 -
Питання від користувача AnnaPa:
Чи можливо отримати інвалідність при БАР не лежавши в лікарні
Вітаю. Маю діагноз - БАР
В лікарні не лежала, але хвороба дуже впливає на моє життя.
чи можливо взагалі отримати інвалідність і, якщо так, що для цього потрібно?1 -
AnnaPa Вітаю!
Розгляд починається з проходження стаціонару з відповідного діагнозу.Далі сімейний лікар чи фахівець готує ваші документи для ЛКК у поліклініці з декларації.
Далі необхідний пакет с консультативними висновками інших спеціалістів та результатами додаткових обстежень та аналізів надходить до МСЄК, де визначається належний вам статус.
Мають значення багато додаткових показників, вік і в цій ситуації стать.Це процесс може зайняти декілька місяців …
0 -
AnnaPa ви на зв'язку?
0 -
Добрий вечір! Дайте пораду, будь ласка! Зараз сезон динь та кавунів – яка норма вдень для вживання? Чи є протипоказання? Кому взагалі варто відмовитись від цих ягід, а кому навпаки корисно?
1
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців