Захворювання ШКТ, потрібна порада експерта
Коментарі
-
Ну вони мали на увазі що поки працює краще не займати, але це дуже небезпечно.
Якщо різати то тільки кращі варіанти шукати. Але я думаю що вони скажуть тільки після закінчення війни, а може навіть так як в раніше що поки що краще не займати, поки він хоч якось функціонує ( з послаблюючими, клізмами, таблетками для жкт і обезболюючими 9
0 -
Спасибі за підтримку...
2 -
Война войной, но врачи то сейчас должны вам помочь со здоровьем
1 -
Вы нам пишите как у вас дела, желаем вам сил и терпения преодолеть все трудности! 🙏
0 -
Хірург пише придатний.
Вибачте. У мене все.
Я шокований. Йому показав документацію, висновки, навіть знімок...
Що ми можемо говорити про влк в тцк та сп.
0 -
Нажаль, обласний гастроентеролог сказала що по кішківнику групи інвалідності немає. Все це не має підстав для отримання направлення на МСЕК.
Хоча прикро що такі захворювання не відносяться до вад щодо обмеженя життєдіяльності людини.
1 -
Очень странно и наверно так и есть, @svetlanaKovalenko да?
1 -
Використовуйте кілька порад. Консультуйтеся з різними фахівцями.
Від кожної відповіді будете щось інше чути.
Використовуйте легкі седатиані препарати.Важливий режим праці та відпочинку, сон.
Не уникайте дієт і рекомендацій медиків.
Лікування та реабілітація працюють у комплексі та при стабільному дотриманні.
Використовуйте консультації у приватному порядку.
Найважливіша якість життя та здоров'я.2 -
Є корисним пройти курс занять с психологом. Підберіть для себе спеціаліста, з яким буде краще спілкуватись.
1 -
Легкі седативні не допомагають..
Щодо дієти це вже взагалі норма, 5-6 разовий прийом їжі, як в лікарні, хоча я в Полтаві як був то всерівно покращення не було. Препарати щодо перистатики, травленя.
Тут же нюанс що горизонтальна частина кишківника під дією їжі провисає і зависає на якийсь час більше чим потрібно, починає тромбуватись, боліти і так далі до доліхосигми де як на рентгені ще більше твердіє....
А ще звернувся в мін охорони здоров'я щодо такого випадку як у мене..
Прийшлось із-за дій хірургів, вони вирішили що зараз поріжуть і все буде добре, А я ухилянт... Так прикро стало...
1 -
пока это же не заключение ВЛК?
0 -
в очікуванні офіційного заключення.
але те що я бачив - вірогідність висока що придатний і бойова повістка і…
я правда не знаю що вони будуть зі мною робити… прикро що моє захворювання це пусте місце для лікарів міста Охтирка, ну і для РТЦК та СП міста Охтирка.
0 -
Ігор, всім кто пройшов ВЛК не дають бойову повістку
Ваше захворювання потребує лікування, ВЛК це буде брати до уваги, якщо ви надасте відповідні документи
1 -
На якість здоров'я позитивно впливають постійне, регулярне відвідування санаторно-курортних центрів.
У вашому витягу зі стаціонару є дана рекомендація. Скористайтеся.
Швидко результат не прийде, а стан покращуватиметься.У Санаторіях чи реабілітаційних центрах є необхідні фахівці з методами лікування та профілактики.
Уточніть з якими документами та до якого санаторію вам можна потрапити і неодноразово. Бажано перед восени та навесні, тому що в ці періоди загострення захворювань.1 -
Я забув про ще один нюанс...
Сальмонеліозний ентерит..
1 -
Дотримуйтесь і надалі проходження стаціонарів та рекомендацій приписаних там і зверніть більшу увагу на санаторне лікування та реабілітацію декілька разів в рік.
2 -
Охтирка. Ртцк. Знущання над людьми ..
Ось така реалія нашого життя.
*на правах модератора видалено зображення з особистими данними користувача спільноти
0 -
Ігор, вітаю) напишіть своїіми словами: я вірно зрозумів, що цей діагноз не співпадає з вашими очікуваннями?
0 -
Відношення лікарів ВЛК, те що для них це все фількіна грамота,
Знущання своїми влк ось що не співпадає з очікуванням…
Понабирали зовсім некомпетенте влк і дали завдання, і знущаються над людьми.. І ніякі звернення ( а їх було безліч ) не допомогають…0 -
Ви маєте право написати заяву про недовіру до комісії ВЛК та пройти ВЛК обласне, чи спробуєте так?
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців