Переїзд за кордон/ Німеччина
Усім Доброго дня. Мене звати Павло, Київщина. Підскажіть будь ласка, що потрібно , щоб влашуватися на роботу Берлін людині зі обежністю,коляска? Хочу виїхати сьогодні з України. Мені потрібна допомога. Буду вдячній будь якій допомозі ,дякую
Коментарі
-
Павло вітаю у нашій спільноті) Прогарантувати роботу ми не можемо, це залежить все від міста та вільних робочих місць. Додаю до нашої гілки нашого експерта Дмитра @Dmitri , він скаже яка зараз ситуація для біженців в Німеччині
1 -
Ок
1 -
Дякую я хочу парагаф 24 , на працю на склад, я зараз хочу виїхати закордон , потрбую допомогу доїхати до берліна людей і фургон , коли держава права людини забули
0 -
коли держава права людини забули
не зрозуміла фраза, напишіть будь ласка, що ви маєте на увазі
0 -
моб компанія інваліду зачем воно мені цирк
0 -
я про Конституція закріплює наступні особисті права і свободи людини:
— право на життя (ст. 27);
— право на свободу і особисту недоторканність, (ст. 29);
— право на недоторканність житла(ст.30);
— право на таємницю листування, телефонних переговорів, телеграфної і іншої кореспонденції (ст. 31);
— право на невтручання в особисте життя (ст. 32);
— право на свободу пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно покидати територію України (ст. 33),
— право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань (ст. 34);
— право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або іншим чином - по своєму вибору(ст.34);
— право на свободу світогляду і віросповідання (ст. 35),
— право направляти індивідуальне або колективне письмове звернення, або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до посадових І службових осіб цих органів(ст. 40).
Політичні права і свободи - це такі права і свободи, які громадяни реалізують в політичній сфері суспільного життя.
— право на свободу об'єднання в політичні партії і громадські організації (ст. 36);
— право на участь в професійних спілках (ст. 36),
— право брати участь в управлінні державними справами, у всеукраїнському і місцевих референдумах, вільно обирати І бути обраними до органів державної влади і місцевого самоврядування (ст. 38),
— право збиратися без зброї і проводити збори, мітинги і демонстрації (ст. 39).
Економічні права - це такі права, які люди реалізують в економічній сфері суспільного життя:
— право володіти, користуватися і розпоряджатися приватною власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності (ст. 41);
— право користування відповідно до закону об'єктами права державної і комунальної власності (ст. 41);
— право на підприємницьку діяльність, не заборонену законом (ст. 42).
Соціальні права - це такі права, реалізація яких пов'язана із задоволенням найважливіших соціальних потреб людей:
— право на працю (ст. 43);
— право на страйк (ст. 44);
— право на відпочинок (ст. 45);
— право на житло (ст. 47);
— право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім?ї (ст. 48);
— право на охорону здоров'я, медичну допомогу і медичне страхування (ст. 49)
1 -
моб компанія - це ви про мобілізацію?
1 -
yes
0 -
Людей з інвалідністю не мобілізують, наразі не має таких змін у законодавстві
2 -
Ок, Дякую за відповідь
Мирного дня тобі
2 -
@Pasha Добрий вечір!
Ви можете реалізувати своє право на відстрочку у звʼязку з інвалідністю — по факту це означає "показати ТЦК, що ви маєте інвалідність", бо самі по собі такі списки їм не надходять — і не матимете жодних клопотів. Нещодавно у нас проходив вебінар на цю тему, відеозапису поки нема, але є докладна презентація, завантажу її тут, щоб ви могли ознайомитися.Сподіваюсь, інформація стане в нагоді. Також там є контакти профільних юристів, якщо раптом знадобляться.
2 -
Щиро дякую за відповідь корисну
Пока зними зустрічатися небуду ,часна компанія, послуги їх мене нецікавить
0 -
Це не частна компанія, це організація яка створена за кошти іноземних донорів, щоб допомогти українцям
2 -
Pasha те ж вам їх рекомендую
1 -
цими людьми я справи немаю і непланую, повністю відмова від них
я жива людина, я маю право на повну свободу як людини оон ,сша
україна хай живе
1 -
у вас є якийсь негативний досвід співпраці з ними?
1
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців