Усім Доброго дня. Мене звати Павло, Київщина. Підскажіть будь ласка, що потрібно , щоб влашуватися на роботу Берлін людині зі обежністю,коляска? Хочу виїхати сьогодні з України. Мені потрібна допомога. Буду вдячній будь якій допомозі ,дякую
Павло вітаю у нашій спільноті) Прогарантувати роботу ми не можемо, це залежить все від міста та вільних робочих місць. Додаю до нашої гілки нашого експерта Дмитра @Dmitri , він скаже яка зараз ситуація для біженців в Німеччині
Ок
@Pasha вітаю вас. Для допомоги у працевлаштуванні в Німеччині, раджу вам вивчити ось ці наші матеріали:
І ось цей:
Тут ви знайдете контакти і всю необхідну інформацію.
Дякую я хочу парагаф 24 , на працю на склад, я зараз хочу виїхати закордон , потрбую допомогу доїхати до берліна людей і фургон , коли держава права людини забули
коли держава права людини забули
не зрозуміла фраза, напишіть будь ласка, що ви маєте на увазі
моб компанія інваліду зачем воно мені цирк
я про Конституція закріплює наступні особисті права і свободи людини:
— право на життя (ст. 27);
— право на свободу і особисту недоторканність, (ст. 29);
— право на недоторканність житла(ст.30);
— право на таємницю листування, телефонних переговорів, телеграфної і іншої кореспонденції (ст. 31);
— право на невтручання в особисте життя (ст. 32);
— право на свободу пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно покидати територію України (ст. 33),
— право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань (ст. 34);
— право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або іншим чином - по своєму вибору(ст.34);
— право на свободу світогляду і віросповідання (ст. 35),
— право направляти індивідуальне або колективне письмове звернення, або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до посадових І службових осіб цих органів(ст. 40).
Політичні права і свободи - це такі права і свободи, які громадяни реалізують в політичній сфері суспільного життя.
— право на свободу об'єднання в політичні партії і громадські організації (ст. 36);
— право на участь в професійних спілках (ст. 36),
— право брати участь в управлінні державними справами, у всеукраїнському і місцевих референдумах, вільно обирати І бути обраними до органів державної влади і місцевого самоврядування (ст. 38),
— право збиратися без зброї і проводити збори, мітинги і демонстрації (ст. 39).
Економічні права - це такі права, які люди реалізують в економічній сфері суспільного життя:
— право володіти, користуватися і розпоряджатися приватною власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності (ст. 41);
— право користування відповідно до закону об'єктами права державної і комунальної власності (ст. 41);
— право на підприємницьку діяльність, не заборонену законом (ст. 42).
Соціальні права - це такі права, реалізація яких пов'язана із задоволенням найважливіших соціальних потреб людей:
— право на працю (ст. 43);
— право на страйк (ст. 44);
— право на відпочинок (ст. 45);
— право на житло (ст. 47);
— право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім?ї (ст. 48);
— право на охорону здоров'я, медичну допомогу і медичне страхування (ст. 49)
моб компанія - це ви про мобілізацію?
yes
Людей з інвалідністю не мобілізують, наразі не має таких змін у законодавстві
Ок, Дякую за відповідь
Мирного дня тобі
Щиро дякую за відповідь корисну
Пока зними зустрічатися небуду ,часна компанія, послуги їх мене нецікавить
Це не частна компанія, це організація яка створена за кошти іноземних донорів, щоб допомогти українцям
Pasha те ж вам їх рекомендую
цими людьми я справи немаю і непланую, повністю відмова від них
я жива людина, я маю право на повну свободу як людини оон ,сша
україна хай живе
у вас є якийсь негативний досвід співпраці з ними?
@Pasha Добрий вечір!
Ви можете реалізувати своє право на відстрочку у звʼязку з інвалідністю — по факту це означає "показати ТЦК, що ви маєте інвалідність", бо самі по собі такі списки їм не надходять — і не матимете жодних клопотів. Нещодавно у нас проходив вебінар на цю тему, відеозапису поки нема, але є докладна презентація, завантажу її тут, щоб ви могли ознайомитися.
Сподіваюсь, інформація стане в нагоді. Також там є контакти профільних юристів, якщо раптом знадобляться.
Павло вітаю у нашій спільноті) Прогарантувати роботу ми не можемо, це залежить все від міста та вільних робочих місць. Додаю до нашої гілки нашого експерта Дмитра @Dmitri , він скаже яка зараз ситуація для біженців в Німеччині
@Pasha вітаю вас. Для допомоги у працевлаштуванні в Німеччині, раджу вам вивчити ось ці наші матеріали:
І ось цей:
https://www.enableme.com.ua/ua/article/pracevlastuvanna-ludej-z-invalidnistu-v-nimeccini-9813
Тут ви знайдете контакти і всю необхідну інформацію.