Переїзд за кордон/ Німеччина

Pasha
Pasha
відредаговано 29. жов 2024 в Для тих, хто в дорозі

Усім Доброго дня. Мене звати Павло, Київщина. Підскажіть будь ласка, що потрібно , щоб влашуватися на роботу Берлін  людині зі обежністю,коляска? Хочу виїхати сьогодні з України. Мені потрібна допомога. Буду вдячній будь якій допомозі ,дякую

Коментарі

• Павло вітаю у нашій спільноті) Прогарантувати роботу ми не можемо, це залежить все від міста та вільних робочих місць. Додаю до нашої гілки нашого експерта Дмитра @Dmitri , він скаже яка зараз ситуація для біженців в Німеччині

• Ок

• @Pasha вітаю вас. Для допомоги у працевлаштуванні в Німеччині, раджу вам вивчити ось ці наші матеріали:

https://www.enableme.com.ua/ua/article/ak-znajti-robotu-v-nimeccini-ludini-z-invalidnistu-ak-pravil-no-napisati-rezume-9185

І ось цей:

https://www.enableme.com.ua/ua/article/pracevlastuvanna-ludej-z-invalidnistu-v-nimeccini-9813

Тут ви знайдете контакти і всю необхідну інформацію.

Допомога

• Дякую я хочу парагаф 24 , на працю на склад, я зараз хочу виїхати закордон , потрбую допомогу доїхати до берліна людей і фургон , коли держава права людини забули

• коли держава права людини забули

не зрозуміла фраза, напишіть будь ласка, що ви маєте на увазі

• моб компанія інваліду зачем воно мені цирк

• Pasha
    Pasha
    відредаговано 29. жов 2024

я про Конституція закріплює наступні особисті права і свободи людини:

—    право на життя (ст. 27);

—    право на свободу і особисту недоторканність, (ст. 29);

—    право на недоторканність житла(ст.30);

—  право на таємницю листування, телефонних переговорів, телеграфної і іншої кореспонденції (ст. 31);

—    право на невтручання в особисте життя (ст. 32);

—    право на свободу пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно покидати територію України (ст. 33),

—    право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань (ст. 34);

—    право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або іншим чином - по своєму вибору(ст.34);

—    право на свободу світогляду і віросповідання (ст. 35),

—    право направляти індивідуальне або колективне письмове звернення, або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до посадових І службових осіб цих органів(ст. 40).

Політичні права і свободи - це такі права і свободи, які громадяни реалізують в політичній сфері суспільного життя.

—    право на свободу об'єднання в політичні партії і громадські організації (ст. 36);

—    право на участь в професійних спілках (ст. 36),

—    право брати участь в управлінні державними справами, у всеукраїнському і місцевих референдумах, вільно обирати І бути обраними до органів державної влади і місцевого самоврядування (ст. 38),

—    право збиратися без зброї і проводити збори, мітинги і демонстрації (ст. 39).

Економічні права - це такі права, які люди реалізують в економічній сфері суспільного життя:

—    право володіти, користуватися і розпоряджатися приватною власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності (ст. 41);

—    право користування відповідно до закону об'єктами права державної і комунальної власності (ст. 41);

—    право на підприємницьку діяльність, не заборонену законом (ст. 42).

Соціальні права - це такі права, реалізація яких пов'язана із задоволенням найважливіших соціальних потреб людей:

—    право на працю (ст. 43);

—    право на страйк (ст. 44);

—    право на відпочинок (ст. 45);

—    право на житло (ст. 47);

—    право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім?ї (ст. 48);

—    право на охорону здоров'я, медичну допомогу і медичне страхування (ст. 49)

• моб компанія - це ви про мобілізацію?

• Людей з інвалідністю не мобілізують, наразі не має таких змін у законодавстві

• Ок, Дякую за відповідь

Мирного дня тобі

• Настя
    Настя expert
    відредаговано 1. лис 2024

@Pasha Добрий вечір!
    Ви можете реалізувати своє право на відстрочку у звʼязку з інвалідністю — по факту це означає "показати ТЦК, що ви маєте інвалідність", бо самі по собі такі списки їм не надходять — і не матимете жодних клопотів. Нещодавно у нас проходив вебінар на цю тему, відеозапису поки нема, але є докладна презентація, завантажу її тут, щоб ви могли ознайомитися.

Сподіваюсь, інформація стане в нагоді. Також там є контакти профільних юристів, якщо раптом знадобляться.

• Щиро дякую за відповідь корисну

Пока зними зустрічатися небуду ,часна компанія, послуги їх мене нецікавить

• Це не частна компанія, це організація яка створена за кошти іноземних донорів, щоб допомогти українцям

• цими людьми я справи немаю і непланую, повністю відмова від них

я жива людина, я маю право на повну свободу як людини оон ,сша

україна хай живе

• у вас є якийсь негативний досвід співпраці з ними?

Категорії