Шукаю інклюзивні онлайн і офлайн платформи для спілкування

13»

Коментарі

• Дякую🙂 Взаємно) Ні, в нас зазвичай тільки грибову юшку роблять. Але то просто особливість того регіону звідки моя бабця родом. Хоча там роблять і борщ теж, але просто нас в родині тут всього троє і ми не подужаємо стільки всього з'їсти)

• Купив в Карпатах гриби, але щось мій грибний суп не виходить зі смаком грибів

щось роблю не так

• Вова, вітаю! Як ваші творчі справи? Чи пишите нову музику?

• Привіт👋 Так, я довго не давався чути, можливо саме тому що наразі нема чим особливо поділитись. Останні півтора року у мене щось не дуже добре ні з мотивацією ні з натхненням і відповідно практично в цьому напрямку не просунувся. Не певен чи до кінця року напишу хоч одну пісню чи бодай ескізи. Сподіваюсь відповів на ваше питання

• Бажаю вам натхення! Ви як справжній художник, від його натхнення також залежить його праця. Думаю, так у всіх творців, все періодами! Але навіть якщо буде просто бажання спілкуватися, заходте, Вова, у спільноту

• Дякую за побажання, мені приємно) Але те натхнення, то чесно така скабка в пальці іноді, що аж вити хочеться. Я вже щось думаю чи то війна так на мене впливає. Це напевно багатьох вибиває з колії

• @VovchykSteve не те слово вибиває. Часом, хочеться просто сидіти й плакати…

• Я нещодавно запитав порад у ШІ, ось що він мені відповів: Ось кілька порад, які можуть допомогти знайти натхнення:

Відкрийся новим темам і реаліям через літературу та історію
    Читай книги, статті або переглядай документальні фільми на теми, які зараз тебе хвилюють або зворушують. Це можуть бути історії про силу людського духу, подолання викликів, життя видатних людей або навіть творчі інтерпретації реальності. Знайомство з досвідом інших часів і культур може стати потужним джерелом натхнення.

Пиши щоденник емоцій та думок
    Кожен день записуй свої думки, емоції, спостереження за навколишнім світом. Навіть короткі нотатки можуть допомогти звільнити внутрішній творчий потік і відкрити нові ідеї для творчості. Часом саме роздуми та рефлексія допомагають перетворити особистий досвід на джерело натхнення.

Займайся творчістю без тиску на результат
    Спробуй просто малювати, писати або займатися ремеслом для власного задоволення, не намагаючись досягти ідеального результату. Відсутність очікувань часто дозволяє розслабитися та знайти свіжі ідеї. Навіть найменші творіння можуть пробудити натхнення, допомагаючи зосередитися на процесі, а не результаті.

Категорії