Шукаю інклюзивні онлайн і офлайн платформи для спілкування
Коментарі
-
На саундклауд не заливав, але точно заливав на bandcamp. То щось типу аналогу саундклауду. Тільки там без просування очевидно ніяк не популяризуєш свою музику, тому прослуховувань крім моїх власних там нема) Я більше тримаю його як склад куди просто закидую все те що хоч більш менш нагадує музику
0 -
Поділишся лінком послухати?
0 -
Звичайно, не проблема)
3 -
прикольно насправді) але все до 21-ого року? зараз не пишеться?
1 -
Намагаюсь доробити пару пісень, щоб було що виставити як за 22-23-й.. але не те щоб весь час було натхнення( Та намагаюсь себе не спішити і не підштовхувати
1 -
Відчуття що твоя музика може для ігор підходити, але я ніколи не грав, можу помилятися
0 -
огоо! там навіть альбоми! круто!
А наразі все менше часу виділяєш музиці?
0 -
Цікаво, я чесно кажучи якось не задумувався над цим🤔 Але в принципі я часто черпав натхнення в одного німецького композитора, він найбільш відомий за саундтрек до гри Minecraft, але у нього багато і своєї музики було. C418 здається називається. В нього теж до речі є сторінка на bandcamp
1 -
Мені здається то на мене війна так впливає. З її початком стало набагато тяжче писати. Та й можливо просто менше радості в житті стало. Емоцій (позитивних переважно, бо негативних й так завалом) нових не так багато щоб черпати з них натхнення. Але все одно тішить, що комусь моя музика сподобалась🥰
2 -
Раніше не знала про цей сайт
0 -
Так...війна... хвороби... і все таке інше...
Чи будете святкувати, до речі, Різдво?
0 -
Ми кожен рік святкуємо) Незважаючи ні на що. Знаю багато людей не підтримують в час війни щось святкувати, але це сімейне свято для нас перш за все. Але ми згідно з українськими традиціями нашого краю святкуємо. Святвечір, 12 страв, спільна молитва, все як треба) А ви теж святкуєте?
2 -
все же таки свято об'єднати всіх за одним столом
0 -
Ми святкуємо обов'язково. Після народження сина зробили Різдво основним зимовим святом у сім'ї. Подарунки під ялинку теж на Різдво, а не на Новий рік. От тільки 12 страв не готуємо, бо ніхто їх не осилює з'їсти. Але чудово уявляю, як неможливо переконати галицьку господиню готувати менше)))
1 -
Ну ми зазвичай багато не готуємо, стараємося звичайно 12 страв, але так, по трохи) Щоб сильно не переїдати. Хоч не завжди й виходить якщо чесно🥲
В нас Різдво більше про традиції. Принаймні в нашій родині, що з маминої сторони, що з бабусиної святкують подібно. А чи так само у інших то навіть не знаю.
1 -
Ну 12 пісних справ, це більше ще для тих, кто на посту
1 -
У Роксолани вийшов класний альбом колядок https://www.youtube.com/watch?v=Xz4hU_LBqCE&ab_channel=ROXOLANA
включайте, друзі)) буде святковий настрій
1 -
До речі, у кого є дітки і хто в Києві, на період свят можна відвідати Національний цирк. Там зараз розпочалася нова різдвяна програма, і буде йти весь січень ще. Був з дітьми і вони в захваті, тож рекомендую 👍
Допомога
2 -
Дорослі також хочуть ))
0 -
Веселих свят! В вашій родині готують пісний борщ на квасі? Буряковому
Разом ми зростаємо!
https://www.facebook.com/0lgaKhodko
3
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни