▶️ Вперше в спільноті? Почни звідси!
Коментарі
-
Вітаємо у нашій спільноті! Розкажіть про вашу ситуацію
0 -
Доброго дня , хотіла дізнатись у вас , не можу знайти інформацію ніде . В мене в хлопця в передній частині стегна неоперабельна лімфангіома яка має ускладнення у формі пухирців на шкірі , коли переходить у гострий стан не може стати взагалі на ногу , чи може він розраховувати на інвалідність у певній категорії ?
1 -
Женя вітаю ☺️ Бачу, що ви вже написали у гілці нашого експерта, то ваші відповідь буде тут
Якщо у вас є бажання, доєднуйтесь до наших різних гілок, у нас можна не тільки поставити запитання, але і поділитися власним досвідом
1 -
Вітаю. Мені дуже подобається Ваша спільнота, чудова ініціатива.
Також я дуже скучив за форумами, здається 13 років тому помер останній, на якому я тусив. Не думав я тоді, що наступним для мене стане форум для людей з інвалідністю=). Отже, в цьому треді треба представитись і познайомитись зі спільнотою, так? Нехай для відвідувачів цього форуму я буду Рикун, але якщо що, це не моє справжнє імʼя і навіть не прізвище. Якщо мені пощастить з кимось познайомитись ірл - то тоді, може, дійдем до справжніх імен. А поки-що буде по-форумному, з нікнеймом.
Загалом у мене все гаразд. Отримав травму ще за кілька років до повномасштабної, а з нею - протез ноги і першу групу інвалідності. Тим не менше у мене й справді все гаразд, я мобільний, воджу машину, працюю інженером і взагалі-взагалі не маю думок про якусь меншовартість.
Але все-таки я знайшов Вас і зайшов сюди, тому що, я усе одно залишаюсь зі своєю інвалідністю. Тому сподіваюсь тут знайти відповіді на якісь свої питання (може, десь люди збираються і грають в якийсь футбол на протезах), а може і комусь іншому допоможу знайти відповідь.1 -
Вітаю у нашій спільноті! Так, формат форуму вже відходить, але в Європі він ще дуже популярний. У нас тут багато гілок, доєднуйтесь: діліться своїм досвідом або залишайте питання нашим експертам.
0 -
Привіт) Якщо вам буде потрібна допомога підказати щось по навігації, де якісь гілки, теми, пишіть нам тут, ми завжди на зв'язку
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців