Пошук психологів для дітей
Доброго дня!
Потрібен психолог для підлітка 14-ти років. Ми з донькою евакуювались в Шотландію, адаптація дається вкрай важко, потрібна терапія.
Можете писати мені на пошту annadolzhenko@gmail.com або в телеграм @annadolzhenko
Дякую!
Ганна
Найкраща відповідь
-
так, допоможуть, я уточнила. вам з-за кордону краще зв'язатися з ними у телеграмі @CHL116111
Національна гаряча лінія для дітей та молоді
1
Відповіді
-
HannaD Вітаю на нашій платформі!
Ми зворотний зв'язок даємо тільки в нашій спільноті, тут відписуємо
у нас є партнери, які можуть допомогти онлайн
0 -
Національна гаряча лінія для дітей та молоді працює для людей будь-якого віку, де кожен може анонімно та конфіденційно отримати підтримку, проконсультуватися з психологами, юристами та соціальними працівниками щодо порушення прав дитини. 0 800 500 225 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України та з мобільних телефонів усіх українських операторів безплатні) або 116 111 (безкоштовно з мобільних телефонів усіх українських операторів. Лінія цілодобова
0 -
@JuliaFlower дякую, ми знаходимось за кордоном, Шотландія. Чи працює ця допомога для нас?
0 -
звичайно. у нас спільнота, де волонтери спільноти та учасники спільноти ділятися контактною інформацією на запит
також у нас є психологи-експерти, вони дають поради онлайн тут.
ось наприклад:
https://community.enableme.org/ua/discussion/57305/mayndfulnes-dlya-ditey-rekomenduyu-tehniki#latest
ви можете залишити питання, вони дадуть поради
що стосується онлайн психологів для вашого підлітка, у цій гілці будемо повідомляти актуальні контакти
0 -
@Yurii_EnableMe ви можете мене додати до тієї спільноти, де можуть дати контакти фахівців? Дякую
0 -
Ми і є ця спільнота 😇
0 -
Безкоштовна психологічна допомога під час війни
У нас на сайті вишла цікава новина з корисними контактами:
Війна може викликати у людини страх за своє життя та життя своїх рідних і близьких.
Під час війни людям доводиться переживати складні ситуації. Наприклад, обстріли, повітряні тривоги, поранення чи смерть людей. Усі ці події можуть викликати стрес у людини. Стрес - це коли тобі неспокійно, тебе тривожать якісь думки, розгубленість.
Якщо ти не можеш заспокоїтися, ти можеш звернутися до психологів. Психолог - це людина, яка навчилася і допомагає людям подолати стрес, заспокоїтися, краще розуміти себе. Психолог допомагає людям прийняти складні ситуації в житті.
Кожна людина може звернутися до психолога по психологічну допомогу. Для того, щоб отримати психологічну допомогу, тобі необхідно домовитись про зустріч із психологом у його кабінеті чи онлайн.
Корисні контакти психологів
Нижче у списку ми надаємо контакти психологів і організацій, в яких працюють психологи. Вони безкоштовно надають психологічну допомогу...
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців