Оголошення: Мені 21 рік, познайомлюся з дівчиною, яка втратила руку

Serguij
Serguij
відредаговано 20. May 2025 в Відносини, сім'я та діти

Доброго дня всім!

Мене звати Сергій, я хлопець з України, мені 21 рік.

Я створюю це обговорення, бо щиро шукаю дівчину з ампутацією руки для серйозних стосунків.

Я не маю жодного фетишу і не сприймаю це як щось “дивне”. Навпаки — це мій усвідомлений вибір. Я бачу красу, глибину і силу в таких дівчатах. Для мене важливі душа, щирість, тепло, прийняття.

Я відкритий до знайомства, спілкування, і вірю, що поряд з такою дівчиною зможу стати уважним, турботливим і відданим партнером.

Моя мета — побудувати щирі стосунки, не просто "поспілкуватися".

Якщо тут є дівчата, які готові до спілкування — буду дуже радий вашому повідомленню.

Також, якщо ви знаєте контакти організацій або людей, які могли б допомогти — дайте, будь ласка, знати.

Дякую за увагу і повагу!

З повагою,

Сергій

Коментарі

• Вітаю! А що саме ви маєте на увазі під допомогою? Шеринг поста чи щось інше?

• Serguij вітаю! підкажіть, ви маєте інвалідність?

• Доброго дня! Ні, я не маю інвалідності. Я шукаю дівчину з повною ампутацією руки для серйозних стосунків. Усвідомлено й з повагою. Вирішив звернутись сюди, бо вважаю, що щирість і відкритість — це правильний шлях.

• Доброго дня! Дякую за відповідь. Маю на увазі пошук дівчини з повною ампутацією руки для серйозних стосунків. Якщо є можливість поширити моє повідомлення чи якось допомогти знайти контакт, буду щиро вдячний.

• У вас все ж таке дивне побачажання, люди будуть стосунки точно не через повагу, а через кохання один до одного, не акцентуючи увагу, щось я з тобою через повагу бо в тебе немає руки

• Насправді, моє бажання бути з дівчиною з ампутацією — це не питання жалю чи якоїсь 'поваги' в тому сенсі, який ви, можливо, маєте на увазі. Це про справжній внутрішній потяг, прийняття і навіть емоційний зв'язок, який я відчуваю саме до такої людини. Я не шукаю людину 'попри' її особливість, а навпаки — 'завдяки' їй. Це не фетиш, не жалість і не експеримент — це щире бажання знайти свою людину, ту, яка буде особлива для мене у всьому, включно з цим. Хіба це гірше, ніж просто обирати за зовнішністю, як робить більшість?

• А у вас був раніше життєвий досвід знайомства з дівчиною, яка не мала кінцівки?

• Ні, раніше досвіду стосунків із дівчиною, яка має повну ампутацію руки, у мене не було. Але я абсолютно свідомо шукаю саме таку дівчину. Це не примха і не романтизована ідея — це моє чітке переконання і внутрішній поклик. Мене приваблює не відсутність кінцівки сама по собі, а особливе поєднання сили, жіночності, глибини та щирості, яке я бачу в таких дівчатах. Я вірю, що саме з такою дівчиною зможу побудувати справжні, глибокі й теплі стосунки, де буде повага, любов і підтримка з обох сторін.

Я сам людина, яка вміє бути відданою, щирою й уважною. Я добре знаю, кого шукаю, і готовий вкладатися серцем і діями в стосунки. І хочу, щоб поруч була саме та, яка зрозуміє і прийме мене так само щиро, як і я її.

• Serguij 

вітаю! я поширила цей лінк по своїх каналах і групах, сподіваюсь допоможе.

Тим часом хочу вам показати цю класну дівчинку. Це просто неймовірно, на що здатні люди при підтримці. Сподіваюсь, ваша підтримка також скоро стане натхненням та допомогою для чудової людини https://www.instagram.com/vitoriabuenoofficial/?utm_source=ig_embed

І ше одна дівчина, з України, яка зараз зірка спорту. Вона ампутант з дитинства, і як би не прийомна матір, хто знає, чи була би вона взагалі жива. https://www.enableme.com.ua/ua/article/a-oksana-i-a-vizila-istoria-ukrainki-z-invalidnistu-z-ditbudinku-aka-stala-legendou-svitovogo-sportu-10531

Категорії