Оголошення: Мені 21 рік, познайомлюся з дівчиною, яка втратила руку

Serguij
Serguij
відредаговано 20. May 2025 в Відносини, сім'я та діти

Доброго дня всім!

Мене звати Сергій, я хлопець з України, мені 21 рік.

Я створюю це обговорення, бо щиро шукаю дівчину з ампутацією руки для серйозних стосунків.

Я не маю жодного фетишу і не сприймаю це як щось “дивне”. Навпаки — це мій усвідомлений вибір. Я бачу красу, глибину і силу в таких дівчатах. Для мене важливі душа, щирість, тепло, прийняття.

Я відкритий до знайомства, спілкування, і вірю, що поряд з такою дівчиною зможу стати уважним, турботливим і відданим партнером.

Моя мета — побудувати щирі стосунки, не просто "поспілкуватися".

Якщо тут є дівчата, які готові до спілкування — буду дуже радий вашому повідомленню.

Також, якщо ви знаєте контакти організацій або людей, які могли б допомогти — дайте, будь ласка, знати.

Дякую за увагу і повагу!

З повагою,

Сергій

Коментарі

• Вітаю! А що саме ви маєте на увазі під допомогою? Шеринг поста чи щось інше?

• Serguij вітаю! підкажіть, ви маєте інвалідність?

Разом ми зростаємо!

https://www.facebook.com/0lgaKhodko

• Доброго дня! Ні, я не маю інвалідності. Я шукаю дівчину з повною ампутацією руки для серйозних стосунків. Усвідомлено й з повагою. Вирішив звернутись сюди, бо вважаю, що щирість і відкритість — це правильний шлях.

• Доброго дня! Дякую за відповідь. Маю на увазі пошук дівчини з повною ампутацією руки для серйозних стосунків. Якщо є можливість поширити моє повідомлення чи якось допомогти знайти контакт, буду щиро вдячний.

• У вас все ж таке дивне побачажання, люди будуть стосунки точно не через повагу, а через кохання один до одного, не акцентуючи увагу, щось я з тобою через повагу бо в тебе немає руки

• Насправді, моє бажання бути з дівчиною з ампутацією — це не питання жалю чи якоїсь 'поваги' в тому сенсі, який ви, можливо, маєте на увазі. Це про справжній внутрішній потяг, прийняття і навіть емоційний зв'язок, який я відчуваю саме до такої людини. Я не шукаю людину 'попри' її особливість, а навпаки — 'завдяки' їй. Це не фетиш, не жалість і не експеримент — це щире бажання знайти свою людину, ту, яка буде особлива для мене у всьому, включно з цим. Хіба це гірше, ніж просто обирати за зовнішністю, як робить більшість?

• А у вас був раніше життєвий досвід знайомства з дівчиною, яка не мала кінцівки?

• Ні, раніше досвіду стосунків із дівчиною, яка має повну ампутацію руки, у мене не було. Але я абсолютно свідомо шукаю саме таку дівчину. Це не примха і не романтизована ідея — це моє чітке переконання і внутрішній поклик. Мене приваблює не відсутність кінцівки сама по собі, а особливе поєднання сили, жіночності, глибини та щирості, яке я бачу в таких дівчатах. Я вірю, що саме з такою дівчиною зможу побудувати справжні, глибокі й теплі стосунки, де буде повага, любов і підтримка з обох сторін.

Я сам людина, яка вміє бути відданою, щирою й уважною. Я добре знаю, кого шукаю, і готовий вкладатися серцем і діями в стосунки. І хочу, щоб поруч була саме та, яка зрозуміє і прийме мене так само щиро, як і я її.

Категорії