Хто які фільми останнім часом дивився

2»

Коментарі

• О, я б і сам хотів там побувати, але мені чомусь протипоказано в місця з високим рівнем радіації( А я люблю тематику ядерних технологій

• Згодом рівень радіації стане меншим і тоді можуть бути нові правила відвідування цієї зони, не виключено.

• А мені цей подобається, Де ти поділася Бернадет. Тут так чітко показали депресію - просто топчик.

Доречі, хочу Нетфлікс підключити. Що там дивитись окрім Менендесів цікавого?

Разом ми зростаємо!

https://www.facebook.com/0lgaKhodko

• Вітаю! У неділю дивилися з сином (15 років) "Місто очима кота". Більше схожий на документальній, але дуже цікаво знятий. Кіт гуляє по Амстердаму та показує те, чого не бачать люди. У сина є розлад аутичного спектру, він майже не помічає природу та тварин, тому намагаюся дивитися з ним подібні фільми. А додому 3 роки тому взяли собаку. Йому фільм сподобався й мені теж😊 тому рекомендую!

• О! Беру на замітку: коти то синова улюблена тема, і книги мають бути з ними, і мультфільми, і документалки чи наукові фільми про них також заходять. Дякую за рекомендацію!
    Якщо можна, розкажіть, будь ласка, як Ваші син і пес взаємодіють? Складається дружба?

• Спочатку він ії (це дівчинка) боявся, як й всіх собак, не впускав до своєї кімнати. Його добряче налякали бездомні собаки колись давно, й він дуже їх боявся. Ми пояснювали йому, що це наша собака, вона зовсім цуценя, й нічого поганого не зробить. З часом він почав з нею гратися. А вона дуже його захищає і сприймає сина по іншому, не так, як нас дорослих, наче розуміє, що він дитина☺️

• такі дітки часто бувають геніальними :-) Вони мають надзвичайні можливості та таланти, наприклад малювати чи математичні здібності. І також дуже сильна інтуіція. Помічали таке?

Разом ми зростаємо!

• Так, син добре малює, в 7 років здобув 1 місце на дитячий виставці. Нажаль самостійно не хоче, тільки з викладачем.

• Ого дуже класно! Valentyna Hiulieva

А з вами разом не хоче малювати?

Разом ми зростаємо!

• Привіт усім! Заметілі у квітні нагадали про один із моїх улюблених фільмів і я подумала, що обовʼязково мушу про нього сказати й вам. Це "Тигр і сніг" від Роберто Беніньї. Не хочу спойлерити, тому скажу лише, що для мене це фільм про справжню любов і про відчайдушність, яку та любов породжує за складних часів.

Знімок екрана 2025-04-07 о 20.49.01.png
  • Не знав про цей фільм, цікаво, дякую за рекомендацію Настя🤗

• Не скажу що цей фільм улюблений, але він вартий перегляду. «Не дивись угору» - це блискуча сатира, яка одночасно розважає та змушує замислитись. Режисер висміює байдужість суспільства до глобальних загроз, таких як кліматична криза чи дезінформація. Двоє вчених (Ді Капріо та Лоуренс) намагаються попередити людство про загибельну комету, але стикаються з медіа-цирком, популізмом і політичним ідіотизмом. Фільм гірко-смішний і влучно показує, як легко серйозне перетворити на шоу. Фільм повний сатири, висміювання стереотипів з глибоким підтекстом.

Категорії