Пошук дівчини-волонтера у Луцьку
Коментарі
-
Ну, можу лише побажати удачі в пошуках😊
3 -
@alex-man-55 шкода, але ми маємо розуміти, що зовсім немає гарантій, що хтось відгукнеться допомогти. Це складна історія, на жаль.
0 -
Якби було легко, я б не просив допомоги так відкрито. Тож все залежить від людей.
Сайт сворили мабуть для вирішення складних проблем.
0 -
Добре, що хоча б дали зворотний зв'язок — іноді ж взагалі не відповідають
0 -
Тут на сайті можна розмістити пост з пошукам віддаленої роботи?
Я вже понад 10 років займаюся створенням ботів для автоматизації дій на сайтах. От робив боти для ставок, для зміни цін відповідно до конкурентів, для дошок робив боти для автоматичної подачі оголошень. До війни на болотах до мене черга була з бажаючих і я доволі не погано заробляв. Потім я перестав там працювати. Поставив свої послуги у нас на фрилас дошках і нікому нічого не потрібно От я вже більше 3 років не маю заробітку.
0 -
Надіслав своє звернення всюди і нічого)
Така держава потрібна взагалі? Я уявляю як так само скидають на руки рідних важко поранених і вони лежать постійно вдома. Я бачив вже не раз по телебаченню бачив такі репортажі
Це взагалі нормально?
0 -
Ви зверталися до недержавних фондів та організацій. Не всі мають змогу відповісти на запит. Зі свого боку я все ж таки радив би прийняти ту допомогу від держави, яку наразі надають. Варто почати хоча б з мінімальної — нехай це буде хоча б година, але соціальний працівник зможе прийти і допомогти вам у чомусь. З часом, залежно від навантаження, вона зможе приділяти вам більше часу — я в цьому впевнений
1 -
Написав і до держави ще раз. Але я не погоджусь на годину в тиждень коли соцпрацівник має час. Я можу тоді просто бути у ванні чи туалеті. Це у мене займає багато часу. І що коли вийде час, працівник кине мене серед міста бо треба йти до іншого підопічного?) Звичайно я це не підпишу)
0 -
@alex-man-55 Можливо, у вас є якісь документи, які підтверджують ваші потреби? Можливо, витяг із рішення МСЕК? Як нема, то, можливо, спробуєте звернутися до ЕКОПФО (прийшли на зміну МСЕК у 2025 році), щоб надали якісь розʼяснення, посилаячусь на котрі, зможете оскаржити рішення соцслужби й претендувати на соцпрацівника на триваліший період, ніж година?
0 -
У мене є документ який затверджує, що у мене перша а група по інвалідності довічно. І мама оформлена як опікун. Вона мені допомагає. Але я ж бачу, що їй вже важко. а їжа часом холодна і може бути не свіжа. Я їм аби їсти а не подумати щоб смачно. Іноді і голодний сиджу. На прогулянки теж мало коли виводять. От тому мені треба людина, яка мені по справжньому допоможе. Я НЕ ХОЧУ Й ЧУТИ ПРО ГОДИНУ В ТИЖДЕНЬ!!! Мені потрібно щоб та людина була на зв'язку і в любий час могла прийти хоча б вивести на пару годин у парк чи зготувати щось смачне і нагодувати, або піти кудись в їдальню та там нагодувати.
Мої ці потреби для них виглядають дивними. Але хіба не можна мені допомогти? А не спирати все на рідних, які вже самі потребують відпочинку…
Добре що війною можна відмазуватися, правда?
0
Категорії
- Всі категорії
- 207 Здоров'я
- 65 Захворювання та інвалідність у період війни
- 38 Ментальне здоров'я
- 34 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 36 Хронічні захворювання
- 20 Допоміжні технології та терапія
- 152 Для проживаючих в Україні