Хто якою творчістю любить займатися: гілка спілкування учасників спільноти

124

Коментарі

• Чекала серпень, то відпустка! Хочеться відпочинку, планую в Київ на пару днів

• Дивно, для мене відпочинок то більше коли на природу, біля річечки посидіти) Але певно у кожного свої цілі під час відпочинку. Бажаю гарно провести час там👌)

• та на море хочется, але якось наразі їхати в Одесу через ракети не хочеться

здається, що в столиці найбезпечніши

• Столиця завжди запропонує щось цікаве 🤗

• таааак, біля річечки топ

• Я на літо запланував прочитати кілька книг, поки не встигаю прочитати все, але наприкінці місяця відпишуся ))

• Dmytro Shakal вітаю) бачила ви писали, що ви художник. розкадіть будь ласочка про себе 🤗

• Та власне ніяких особливих планів і не будував, бо час такий, що будемо будувати масштабні плани після перемоги. Втім, в рамках особистого розвитку поставив собі на літо мету бросити палити і більш активніше займатися спортом. Наразі план виконується :)

Допомога

• VovchykSteve
    VovchykSteve ✭✭✭
    відредаговано 2. Sep 2024, 19:33

Всім привіт👋 Хотів повідомити що кілька днів тому нарешті вдалося видати свій перший музичний альбом на стрімінгових платформах. Це лише невеличка вибірка з найкращих пісень за роки моєї творчості, однак я сподіваюсь вам вона сподобається)
    Хотів ще за одно подякувати модератору Юрію за сприяння в цьому нелегкому завданні👍

На стрімінгах альбом тут:

Site faviconVSVT - lift_off

• Довгоочікуванний момент! 😍 Друзі, включайте музику Вову, наприклад, коли працюєте, дуже лайтово 😍

• Вау! Це супер-круто! Вітаю @VovchykSteve ! Дуже надихаюча історія і музика класна 😍 Закидаю собі в плей-листи)
    Юра, тебе також вітаю!

• @VovchykSteve о круто, щиро вітаю :) Побіг качати собі в плей-лист 👍 А, до речі, ким надихаєшся з гігантів електронної музики?

Допомога

• Дякую за відгук) Ким надихаюсь🤔? Ну чесно кажучи складно сказати, бо переважно слухав нішевих музикантів, ну принаймні на той час коли писав ці пісні, то було давненько. Якщо з електронних то це був переважно C418, ну і ще може якась музика з ютубу яку я слухав переважно на фоні) А всіма оцими Девідами Ґета, Армінами ван Бюренами і рештою цікавився ще як був малий, а потім зрозумів що масова електронна музика мене не дуже цікавить, подався виробляти власний стиль. Сподіваюсь відповів на питання)

• Дякую, радий що сподобалося) Якщо що сподіваюсь на подальшу критику, ну якщо така буде)

• Як думаєш, чому саме трек Ельдорадо зараз бирає найбільше прослуховань на Ютуб Мьюзік?

• Чесно не знаю🤷‍♂️ Може назва інтригує? Принаймні інтригує доти доки люди не заходять послухати)

• Як би не подобалось би, то пісня б не набрала найбільшу кількість прослуховань :)

• Правда вже не набирає)

• Хай живуть пісні своїм життям :) Все буде

• @VovchykSteve до речі, думаю вам буде цікаво. Ну і всім іншим учасникам спільноти

Допомога

Вітаю!

Схоже ви новенький тут. Увійдіть чи зареєструйтесь, щоб почати.

Вітаю!

Схоже ви новенький тут. Увійдіть чи зареєструйтесь, щоб почати.

Категорії