Хто якою творчістю любить займатися: гілка спілкування учасників спільноти
Коментарі
-
Чекала серпень, то відпустка! Хочеться відпочинку, планую в Київ на пару днів
0 -
Дивно, для мене відпочинок то більше коли на природу, біля річечки посидіти) Але певно у кожного свої цілі під час відпочинку. Бажаю гарно провести час там👌)
1 -
та на море хочется, але якось наразі їхати в Одесу через ракети не хочеться
здається, що в столиці найбезпечніши
0 -
Столиця завжди запропонує щось цікаве 🤗
0 -
таааак, біля річечки топ
0 -
Я на літо запланував прочитати кілька книг, поки не встигаю прочитати все, але наприкінці місяця відпишуся ))
2 -
Dmytro Shakal вітаю) бачила ви писали, що ви художник. розкадіть будь ласочка про себе 🤗
0 -
Та власне ніяких особливих планів і не будував, бо час такий, що будемо будувати масштабні плани після перемоги. Втім, в рамках особистого розвитку поставив собі на літо мету бросити палити і більш активніше займатися спортом. Наразі план виконується :)
Допомога
0 -
Всім привіт👋 Хотів повідомити що кілька днів тому нарешті вдалося видати свій перший музичний альбом на стрімінгових платформах. Це лише невеличка вибірка з найкращих пісень за роки моєї творчості, однак я сподіваюсь вам вона сподобається)
Хотів ще за одно подякувати модератору Юрію за сприяння в цьому нелегкому завданні👍На стрімінгах альбом тут:
2 -
Довгоочікуванний момент! 😍 Друзі, включайте музику Вову, наприклад, коли працюєте, дуже лайтово 😍
0 -
Вау! Це супер-круто! Вітаю @VovchykSteve ! Дуже надихаюча історія і музика класна 😍 Закидаю собі в плей-листи)
Юра, тебе також вітаю!2 -
@VovchykSteve о круто, щиро вітаю :) Побіг качати собі в плей-лист 👍 А, до речі, ким надихаєшся з гігантів електронної музики?
Допомога
1 -
Дякую за відгук) Ким надихаюсь🤔? Ну чесно кажучи складно сказати, бо переважно слухав нішевих музикантів, ну принаймні на той час коли писав ці пісні, то було давненько. Якщо з електронних то це був переважно C418, ну і ще може якась музика з ютубу яку я слухав переважно на фоні) А всіма оцими Девідами Ґета, Армінами ван Бюренами і рештою цікавився ще як був малий, а потім зрозумів що масова електронна музика мене не дуже цікавить, подався виробляти власний стиль. Сподіваюсь відповів на питання)
1 -
Дякую, радий що сподобалося) Якщо що сподіваюсь на подальшу критику, ну якщо така буде)
2 -
Як думаєш, чому саме трек Ельдорадо зараз бирає найбільше прослуховань на Ютуб Мьюзік?
0 -
Чесно не знаю🤷♂️ Може назва інтригує? Принаймні інтригує доти доки люди не заходять послухати)
0 -
Як би не подобалось би, то пісня б не набрала найбільшу кількість прослуховань :)
0 -
Правда вже не набирає)
0 -
Хай живуть пісні своїм життям :) Все буде
0 -
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення