Скринька Допомоги

13»

Коментарі

• Привіт! Запропоную свій знайомій заповнити

• Можливо комусь буде цікаво! 🙌

У нас на сайті анонсують Безкоштовний онлайн-курс для людей з інвалідністю від Career Hub

• Таміла, як ваші справи? Як навчання? Давно вас тут не було, заходьте як будете мати вільну хвильку :)

• Привітик. Дякую, що пам'ятаєте про мене. Це мега приємно 🤗 У мене все добре, відносно спокійно, живу, навчаюсь, трішки завантажена завданнями, тому сюди заглядаю рідко, але іноді читаю обговорення і захоплююсь цією чудовою спільнотою неймовірних людей! Про мої всі теперішні досягнення і новини трохи щось писала у своєму facebook. А як Ваші справи?

• з поверненням! ☺️ може в тебе виходили цікаві статті? Поділися з нами

• Поки не було суто моїх авторських цікавих матеріалів, є дві роботи в колективі під час участі у проєкті з медіаграмотності для студентів мого університету, їх можна на моєму facebook переглянути. Творчі матеріали і проєкти поки що лише згруповую та обмірковую, адже не все можна реалізувати за кілька секунд. Просто навчання забирає доволі багато часу, набагато більше ніж у моїх абсолютно зрячих однокурсників, адже є багато літератури, яка недоступна, однак мені цікаво дізнаватись щось нове, тож доводиться адаптовувати все під власні потреби самостійно. Як буде щось справді цікаве та вартісне обов'язково поділюсь 🤗 Гарного вечора 🥰

• чекаємо тебе у нашій спільноті 🙌

• Anatolii96
    Anatolii96 ✭✭✭
    відредаговано 14. гру 2024

Застосунок “Київ Цифровий” тепер доступніший для людей із порушеннями зору

Застосунок Київ Цифровий отримав важливе оновлення, яке робить сервіси зручнішими для людей із порушеннями зору.

«Тепер користувачі за допомогою VoiceOver та TalkBack можуть отримати якісний досвід взаємодії із застосунком. Ми прагнемо зробити Київ Цифровий максимально доступним і зручним для всіх користувачів. Це оновлення є важливим кроком до забезпечення рівного доступу до цифрових сервісів», – зазначив представник КМДА Петро Оленич.

Усі візуальні елементи інтерфейсу тепер мають мітки для озвучування, що включають їх типи та стани – такі як кнопки, сповіщення, помилки та інформаційні повідомлення. Також додано alt-тексти до зображень, аби скринридери могли коректно озвучувати вміст. Користувачі також можуть налаштовувати скринридер відповідно до своїх потреб, змінювати швидкість і тон мовлення, задавати жести, а також визначати рівень деталізації озвучування.

Джерело: https://themango.com.ua/zastosunok-kyyiv-tsyfrovyj-teper-dostupnishyj-dlya-lyudej-iz-porushennyamy-zoru

Категорії