😍Привіт. Я Таміла зі Львова. Я з величезним задоволенням приєдналась до
спільноти enableme, адже тут завжди круті історії та люди, які надихають на нові
звершення. Друзі мені потрібна ваша допомога, оскільки я теж шукаю людей, які
готові розповісти свою історію пов'язану з війною. Дізнатись про це докладніше
можна Тут
Або ж просто пройти це невеличке опитування за посиланнямПоширення цього опитування також маленька допомога!🥰
🤗Заздалегідь вдячна за допомогу та відповідь кожного з вас і буду рада ближче познайомитись! З повагою - Таміла коваль.
А де можна буде потім почитати?
Якщо учасник погодиться на публікацію історії в медіа, то можливо і на enable.me
У вас э вже якісь домовлення з представниками EnableMe?
Ще ні, адже спершу я шукаю учасника, який погодитться допомогти мені виконати завдання з курсу Соціальна психологія масової комунікації та поділиться своєю історією і тільки зза його згоди я зможу опублікувати цей матеріал в медіа для більш широкого кола читачів. Якщо це буде людина з інвалідністю, тоді в enableme можна буде запропонувати таке інтерв'ю, але є і багато інших медіа, які готові висвітлювати травматичний досвід українців під час війни. Юрій, перейдіть за посиланням на опитування, в описі про все ви зможете прочитати докладніше:)
так так , читав
чи є вже перші учасники? може хтось і від нас буде. але не всі чомусь готові ділитися досвідом 😞
Поки що ні. Я розумію своїм досвідом ділитись складно, але просто поширення мого опитування - це вже величезна допомога, адже про кожного з нас сьогодні важливо розповідати.
@tamilakoval
Вітаю, Таміло! Дуже приємно чути такі гарні слова про нашу спільноту і - запрошуємо до нас! :-)
Я залюбки вам допоможу з розміщенням ваших робіт, а також (якщо забажаєте) з редагуванням. Я професійний редактор, тому, можливо, підкажу вам щось корисне. Чи цікавить вас такого роду допомога?
Дуже дякую. Поки що шукаю людей для історії, але допомога професійного редактора
часто буває потрібна, тому надішліть будь ласка мені в повідомлення електронну адресу, або інший контакт для зв'язку, який для вас є зручним. Дуже дякую, що відгукнулись🤗
Всім привіт. Людину для історії я вже знайшла, але думаю, що в цьому обговорені ви можете спілкуватись і допомагати один одному. Всім дуже і дуже дякую🤗🤗🤗
Я правильно розумію тут опис і назву обговорення неможна змінити? Щось я не дуже з сайтом enableme дружу:)
Можна :) Напиши як хочеш, я зміню 😉
Дякую. Зараз спробую вам в повідомлення надіслати
Привіт Таміла! Як справи? Читала твоє інтерв'ю, давай його додамо сюди?