Давайте познайомимось.
Добрий день, мене звуть Софія. Хотіла би запропонувати безкоштовне викладання англійської для вмотивованих Українців з обмеженими можливостями як для дорослих, так і для діток, із великою радістю також для військових. Сама вже понад 10 років проживаю у Празі, та з мовами маю багаторічний досвід. Якщо комусь цікаво, пишіть :)
Добрий день, мене звуть Софія. Хотіла би запропонувати безкоштовне викладання англійської для вмотивованих Українців з обмеженими можливостями як для дорослих, так і для діток, із великою радістю також для військових. Сама вже понад 10 років проживаю у Празі, та з мовами маю багаторічний досвід. Якщо комусь цікаво, пишіть :)
😍Привіт. Я Таміла зі Львова. Я з величезним задоволенням приєдналась до
спільноти enableme, адже тут завжди круті історії та люди, які надихають на нові
звершення. Друзі мені потрібна ваша допомога, оскільки я теж шукаю людей, які
готові розповісти свою історію пов'язану з війною. Дізнатись про це докладніше
можна Тут
Або ж просто пройти це невеличке опитування за посиланням
🤗Заздалегідь вдячна за допомогу та відповідь кожного з вас і буду рада ближче познайомитись! З повагою - Таміла коваль.
upload://2ssRg74yEMYCvu1IzDuiztSvcfW.jpeg
😍Привіт. Я Таміла зі Львова. Я з величезним задоволенням приєдналась до
спільноти enableme, адже тут завжди круті історії та люди, які надихають на нові
звершення. Друзі мені потрібна ваша допомога, оскільки я теж шукаю людей, які
готові розповісти свою історію пов'язану з війною. Дізнатись про це докладніше
можна Тут
Або ж просто пройти це невеличке опитування за посиланням
🤗Заздалегідь вдячна за допомогу та відповідь кожного з вас і буду рада ближче познайомитись! З повагою - Таміла коваль.
Привіт всім) я Ірина і я хочу виіхати з 3 дітьми до Німеччини. Яне хтчу іхати у табір . Підкажіть чи можу я іхати до знайомих а потім там оформитись і отримати якесжитло
Привіт всім) я Ірина і я хочу виіхати з 3 дітьми до Німеччини. Яне хтчу іхати у табір . Підкажіть чи можу я іхати до знайомих а потім там оформитись і отримати якесжитло
Вітаю👏 Хоч я вже і встиг трохи тут поспілкуватись на можливо дещо прозаїчні теми, думаю не завадить написати трохи про себе. Мене звати Володя, мені 22 роки і я з міста Львова (чи як то співали Брати Гадюкіни, з Бандерштадту)) Маю одну невиліковну недугу, через що не маю можливості самостійно пересуватись чи щось просте робити, що можливо не зовсім весело, хоч для мене і не настільки погано як наступне.. Власне в школі, після того як недуг почав проявлятись, стикнувся з сильними приниженнями і як то зараз кажуть булінгом. І під кінець школи я залишився остаточно зломленим і закритим в собі. Соромився того ким я є, став і ким не міг стати (принаймні я так тоді думав). Але роки йдуть, я старшав, можливо мудрішав (хоча з цим фактом можна посперечатись🙂) і я розумів що так продовжуватись не може. А війна ще й дала так необхідний мені імпульс до змін, до боротьби. Не одразу звичайно, але через якийсь час я з вернувся за психологічною допомогою і от уже майже рік як працюю з психологом над подоланням всіх цих страхів, внутрішніх критиків і решти неприємних речей, які не дають мені свобідно жити. А enable me, подумав я недавно (коли знайшов його як ту соломинку серед інших незрозумілих пошукових видач в гуглі) міг би дещо допомогти мені в цьому: більш свобідно спілкуватись і не боятись того ким я є. Сподіваюсь я не забагато написав, бо деякі мої знайомі з соцмережі діскорд кажуть що я завжди строчу мемуари😂 В принципі мені завжди хочеться сказати багато, хоч і не завжди виходить. Дякую за увагу і сподіваюся у вас все добре👋
Вітаю👏 Хоч я вже і встиг трохи тут поспілкуватись на можливо дещо прозаїчні теми, думаю не завадить написати трохи про себе. Мене звати Володя, мені 22 роки і я з міста Львова (чи як то співали Брати Гадюкіни, з Бандерштадту)) Маю одну невиліковну недугу, через що не маю можливості самостійно пересуватись чи щось просте робити, що можливо не зовсім весело, хоч для мене і не настільки погано як наступне.. Власне в школі, після того як недуг почав проявлятись, стикнувся з сильними приниженнями і як то зараз кажуть булінгом. І під кінець школи я залишився остаточно зломленим і закритим в собі. Соромився того ким я є, став і ким не міг стати (принаймні я так тоді думав). Але роки йдуть, я старшав, можливо мудрішав (хоча з цим фактом можна посперечатись🙂) і я розумів що так продовжуватись не може. А війна ще й дала так необхідний мені імпульс до змін, до боротьби. Не одразу звичайно, але через якийсь час я з вернувся за психологічною допомогою і от уже майже рік як працюю з психологом над подоланням всіх цих страхів, внутрішніх критиків і решти неприємних речей, які не дають мені свобідно жити. А enable me, подумав я недавно (коли знайшов його як ту соломинку серед інших незрозумілих пошукових видач в гуглі) міг би дещо допомогти мені в цьому: більш свобідно спілкуватись і не боятись того ким я є. Сподіваюсь я не забагато написав, бо деякі мої знайомі з соцмережі діскорд кажуть що я завжди строчу мемуари😂 В принципі мені завжди хочеться сказати багато, хоч і не завжди виходить. Дякую за увагу і сподіваюся у вас все добре👋
Я не маю інвалідності, але все одно мене булили в школі - зате, що була відмінницею, успішнішною і навіть за те, що навчалася додатково музиці чи ще чомусь.
Давно от думаю над тим, що дуже дивно влаштований соціум: спочатку десятки утискають, тих, хто має відмінності, а потім мільйони ними ж захоплюються.
Але, на жаль, не кожен має силу подолати булінг, зміцнитися і зробити ривок у розвитку, кар'єрі. Більшість зацьковують - чому люди не люблять тих, хто відрізняється?..
Доброго дня , мене звати Євгенія , проживаю у місті Києві , навчаюсь у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця , біженець з міста Херсона
Доброго дня , мене звати Євгенія , проживаю у місті Києві , навчаюсь у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця , біженець з міста Херсона
Євгенія, вітаю у нашій спільноті ![]()
[https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287924#Comment_287924
Євгенія, вітаю у нашій спільноті ![]()
]("https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287924#Comment_287924")
Доброго дня , підкажіть будь ласка , наявність на передній частині стегна неоперабельної лімфангіоми , що має ускладнення у вигляді пухирців на покриві шкіри та систематичний біль , надає можливість отримати інвалідність ?Не можу знайти інформацію ніде , лікарі не кажуть нічого стосовно цього ![]()
[https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287926#Comment_287926
Доброго дня , підкажіть будь ласка , наявність на передній частині стегна неоперабельної лімфангіоми , що має ускладнення у вигляді пухирців на покриві шкіри та систематичний біль , надає можливість отримати інвалідність ?Не можу знайти інформацію ніде , лікарі не кажуть нічого стосовно цього ![]()
]("https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287926#Comment_287926")
Вам потрібно написати питання нашому експерту тут:
Вітаю! Я сімейний лікар з досвідом роботи понад 13 років. З повагою ставлюся до пацієнтів. Завжди рада допомогти та відповіді на запитання, поділитися досвідом. До Вас з індивідуальним підходом та доказовими методами лікування. Я людина поважна, завжди з добрими намірами. Люблю свою роботу! Головним принципом є зорієнтувати пацієнта на здоровий спосіб життя!
\nДякую за увагу і співпрацю!
upload://nYG7FQZGVzkvZ4yMWsQ261jLAIa.jpeg",„bodyRaw“:„[{"type":"p","children":[{"text":"Вітаю! Я сімейний лікар з досвідом роботи понад 13 років. З повагою ставлюся до пацієнтів. Завжди рада допомогти та відповіді на запитання, поділитися досвідом. До Вас з індивідуальним підходом та доказовими методами лікування. Я людина поважна, завжди з добрими намірами. Люблю свою роботу! Головним принципом є зорієнтувати пацієнта на здоровий спосіб життя!\nДякую за увагу і співпрацю!"}]},{"type":"rich_embed_card","children":[{"text":""}],"dataSourceType":"image","url":"https:\/\/us.v-cdn.net\/6032412\/uploads\/ACI9VB954LQT\/img-1086.jpeg","embedData":{"url":"https:\/\/us.v-cdn.net\/6032412\/uploads\/ACI9VB954LQT\/img-1086.jpeg","name":"IMG_1086.jpeg","type":"image\/jpeg","size":76288,"width":730,"height":410,"displaySize":"large","float":"none","mediaID":6144,"dateInserted":"2024-04-04T07:54:00+00:00","insertUserID":76855,"foreignType":"embed","foreignID":76855,"embedType":"image"}},{"type":"p","children":[{"text":""}]}]“,„format“:„rich2“,„dateInserted“:„2024-04-04T08:02:14+00:00“,„insertUser“:{„userID“:76855,„name“:„svetlanaKovalenko“,„url“:„https://community.enableme.org/profile/svetlanaKovalenko“,„photoUrl“:„https://us.v-cdn.net/6032412/uploads/userpics/H547T2ZLN95C/n4OLM9YAT9HXY.JPG“,„dateLastActive“:„2025-08-29T08:24:30+00:00“,„banned“:0,„punished“:0,„private“:false,„label“:„expert“,„labelHtml“:„expert“},„displayOptions“:{„showUserLabel“:false,„showCompactUserInfo“:true,„showDiscussionLink“:true,„showPostLink“:true,„showCategoryLink“:false,„renderFullContent“:false,„expandByDefault“:false},„url“:„https://community.enableme.org/ua/discussion/59189/pitannya-do-terapevta-simeynogo-likarya-vidpovidaye-ekspert“,„embedType“:„quote“,„name“:„Питання до терапевта, сімейного лікаря - відповідає експерт“,„embedStyle“:„rich_embed_card“}"> ]("upload://nYG7FQZGVzkvZ4yMWsQ261jLAIa.jpeg")https://community.enableme.org/ua/discussion/59189/pitannya-do-terapevta-simeynogo-likarya-vidpovidaye-ekspert
Шановні учасники спільноти!
Ласкаво просимо до спільноти EnableMe! Мене звуть Ольга, і я ваш новий друг і модератор спільноти EnableMe. Ви можете звертатися до мене із запитаннями.
Запрошую вас познайомитись, щоби почати наше спілкування у спільноті. Будь ласка, представтеся, щоб познайомитися з іншими учасниками та отримати теплий прийом.
Ви можете поділитися тим, що привело вас сюди, звідки ви, і всім іншим, що ви хотіли б, щоб спільнота знала про вас.
Ми раді, що ви приєдналися до нас! Ми сподіваємося, що ви зможете знайти тут відповіді на свої запитання, зв’язатися з однодумцями та допомогти їм із запитаннями. – Разом ми зростаємо!
Ваша команда EnableMe</em>
**_PS: Щоб у просторі спільноти було безпечно та затишно, будь ласка, будьте ввічливі, підтримуйте інших, перевіряйте інформацію у своїй публікації та утримайтеся від необдуманих коментарів. Ось [посилання на наші правила спільноти.
Доброго дня. Мене звати Олександр. 2024 року „заробив“ інвалідність 3 групи (робоча) (ТЕП кульшового суглобу).
На даний час працюю але підшукую роботу. Резюме є. можу вислати на електронку.
[https://community.enableme.org/ua/discussion/55735/laskavo-prosimo-do-enableme-davayte-znayomitis
Доброго дня. Мене звати Олександр. 2024 року "заробив" інвалідність 3 групи (робоча) (ТЕП кульшового суглобу).
На даний час працюю але підшукую роботу. Резюме є. можу вислати на електронку.
]("https://community.enableme.org/ua/discussion/55735/laskavo-prosimo-do-enableme-davayte-znayomitis")
Вітаю) Ми можемо домогти у пошуках роботи, бо саме в нашій організації вакансій не має
Дякую. Резюме прикріпів.