Не знаю, де шукати і як. Але вже понад рік щось роблю. Що далі?

Функції

Намагаюсь вставити текст: спроба номер 2 (не дало вставити текст, не розумію чому)

Тому: спробую по частинках його скинути можливо оригінал потім вставлю скріншотом

Дякую за терпимість і розуміння

Коментарі

• Serguij  ✭

Без паніки! ❤️

Скиньте мені текст в особисті і я розміщу

Попередню тему-дубль я видалила

• Привіт, Альоно! Дякую, що відповіли 🌿

Надсилаю текст, який хотів опублікувати — оновлений, з м’якшими формулюваннями. Дуже ціную вашу допомогу 🙏

• Друзі, якщо це місце дозволяє знайомства — прошу поставитись до мого звернення з розумінням. Пишу щиро.

Привіт!

Пишу з надією отримати трохи підказки чи підтримки — бо не до кінця розумію:

чи є на цій платформі реальна можливість для знайомств? І якщо так — де саме це відбувається, як знайти відповідний розділ чи як правильно туди написати?

Я вже понад рік тут. Викладав свої думки, писав кілька постів — і зараз працюю над новим, бо відчуваю, що трохи обминаю головне.

Я щиро хочу познайомитись із дівчиною.

Мені завжди була близька тема людської стійкості, сили й краси не за стандартами. Тому, не приховую — мене особливо приваблюють дівчата з ампутацією руки (зокрема — й вище ліктя). Це — не примха й не фантазія, а частина мого глибокого внутрішнього потягу й серйозного ставлення до стосунків.

Я довго шукав: – писав у реальні організації, що підтримують людей з інвалідністю,

– пробував через соцмережі, форуми,

– викладав тут пости з фото та описом — відверто, без маскування,

– намагався зрозуміти: як і де знайомляться ті, хто трохи “не вписується в шаблони”.

Але поки без результату. І вже іноді здається, що я шукаю не людину, а щось майже недосяжне.

Проте я не зупиняюсь — бо шукаю щиро.

Хочу живого спілкування, взаємності, сімейного тепла.

І дуже сподіваюсь, що серед учасниць платформи є та, з ким це можливо.

Тому прошу вас, якщо можна, підказати: – Чи можна тут знайомитись відкрито?

– Чи є якісь спеціальні розділи, теми чи правила для таких звернень?

– Можливо, я просто не туди дивлюсь або не так формулюю?

Мені важливо бути щирим, але водночас — не відштовхнути.

Я відкритий до спілкування не лише з тими, хто має ампутацію, — мені цікаві й просто світлі, добрі люди, з якими відчувається зв’язок.

Тож буду дуже вдячний за будь-яку відповідь або підказку.

Дякую за розуміння.

• Дякую Вам за Вашу щирість.

Не впадайте у відчай. Деякі запитання потребують більше часу, ніж нам хочеться. Але Ваша відкритість — це вже велика сила.

Щодо платформи — вона поступово відкривається і для тем знайомств, бо все більше людей, як Ви, потребують не тільки інформації, а й живого контакту, душевної підтримки, дружби й любові.

Думаю, настав час говорити про це відкрито — і Ви дуже правильно зробили, що підняли цю тему.

Поділіться, будь ласка, своїми ідеями: яким ви бачите розділ для знайомств?

Як, на вашу думку, має виглядати ідеальне знайомство — щоби було по-справжньому, по-людськи, і з надією на майбутнє? 💛

• Дякую Вам за теплі слова, Альоно. Це дуже важливо чути, коли здається, що шукаєш в темряві.

Я радий, що платформа не боїться говорити про знайомства не лише як про легке дозвілля, а як про щось глибоке — коли людям хочеться не просто спілкування, а справжнього людського тепла. Бо є ті, хто не вписується в шаблони Tinder чи Instagram — і все ще вірять у зв’язок сердець.

Яким я бачу розділ знайомств?

📌 По-людськи. Без глянцю й понтів. З описом не тільки "хто я", а й "чого шукаю і чому". Щоби люди говорили прямо: «Мені важливо бути прийнятим, бо я пережив ...» або «Я шукаю не тіло, а людину, яка витримає зі мною життя з усім його світлом і тінню».

📌 З опцією для особливих. Бо є ті, кому ще важче — наприклад, дівчата, які втратили руку, або хлопці, яких не приймають за чесність чи зовнішність. Вони теж хочуть бути коханими — не жалітись, а мати шанс на нормальне щастя.

📌 Без поспіху і з надією. Ідеальне знайомство — це коли ніхто не прикидається, а просто двоє знаходять спільний ритм. Це коли не боїшся сказати: «Мене іноді лякає майбутнє», і чуєш у відповідь: «Мене теж. Але давай йти разом».

Категорії