опис мене для enable.me
Привіт. Я звичайний хлопець, мені 21. Живу в селі, люблю просте життя, природу, тварин і тишу. У мене немає інвалідності, але я шукаю стосунки з дівчиною, яка має одну руку.
Чому саме так? Бо мені важливе не тіло, а душа. А ще — бо хочу бути для когось особливим. Бути тим, хто обрав не випадково, а саме тебе.
Сам я іноді закритий, трохи дикий і дуже обережний у стосунках. Але якщо зійдуться характери — то я вмію дбати, слухати, допомагати і просто бути поруч.
Не люблю шумні тусовки, більше до душі разом лежати в пледі, дивитись фільм або просто мовчати. Хочу м’яку і домашню дівчину. Не супергероїню, не "успішну" — а свою. Щиру. Можливо, трохи сором’язливу.
У побуті руки не з дупи — можу і готувати, і по господарству зробити. Люблю тварин — у мене є коти. Мрію про сім’ю, де буде спокій і прийняття.
Якщо ти теж шукаєш не ідеального, а справжнього — напиши мені. Можна боятись, можна соромитись. Я зрозумію.
Коментарі
-
Шкода, що у мене немає ніг, а руки є! Жартую :-)
Ви дуже гарний!
Запрошую вас до моєї бесіди про сексуальність жінок з інвалідністю https://community.enableme.org/ua/discussion/60254/chomu-tak-malo-govoryat-pro-seksualnist-zhinok-z-invalidnistyu#latest
Йдучи через пекло - не зупиняйся
1 -
Дякую за такі теплі слова! 😊 Гумор і відкритість — найкращі якості. Дуже цікаво приєднатись до вашої бесіди і більше дізнатись про такі важливі теми.
1 -
Категорії
- Всі категорії
- 218 Здоров'я
- 72 Захворювання та інвалідність у період війни
- 40 Ментальне здоров'я
- 36 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 36 Хронічні захворювання
- 20 Допоміжні технології та терапія
- 159 Для проживаючих в Україні