Пошук дівчини-волонтера у Луцьку

Функції
1235»

Коментарі

• "варто трошки розширити коло пошуку" - ви праві, я ставлю пости у всі групи знай2омств. Але тут два ключевих моменти: 1. я точно ні кого не зможу фінансово забезпечувати. 2. мені потрібна така жінка, яка може мені допомагати і фізично і можливо фінансово. + до всього у мене немає власного житла, де можна жити у двох. Тому треба щоб жінка могла мене до себе забрати, або просто будемо зустрічатися. От ці моменти потрібно розуміти з самого початку.

"Щодо крісла" - мені підійшов би квадроцикл. Я колись катався и мені було дуже зручно керувати. Але мені немає де його ставити і немає грошей на придбання квадроцикла. Для цього потрібне власний будинок, якого у мене немає. І якби був власний будинок зі двором, я б міг сам гуляти.

От приватний будинок надав би мені можливість самому виходити у двір. Але мені нікому з цим допомогти. Рідні є лише щоб я їм допоміг з тієї мізерної допомоги. Але мені точно ні хто і не думає допомагати фінансово.

За Neuralink я написав, як приклад того, що є значно складніше. І наразі ця технологія доволі груба. Якось страшно дозволяти свердлити череп щоб поставити як 5 копійок чип) Я щей маю неконтрольовані рухи. Мені можуть відмовити в таких операціях. Я також знаю що є аналоги, які вживлюються через вену. То це більш реальніше. Але все це ще не пройшло випробування. І одне в америці, інше в китаї. Я не зможу зараз записатися навіть якби дуже хотів. І хто мене повезе? Я наголошую, що рідні часто не мають чачу просто вивести погуляти чи покормити

• alex-man-55 

Тепер трохи більше мені ясно)

Давайте спробуємо діяти? Ви готові?

1. Напишете листа на допомогу соцпрацівника 2-3 рази на тиждень з приготуванням їжі, закупкою продуктів та прогулянкою 30-60 хвилин. Ви в змозі самостійно харчуватись, якщо їжа приготовлена?
    2. Розмістимо тут у нас в спільноті ваше оголошення, що ви шукаєте близьких людей - друзів та кохану.
  • Я не можу ні готувати їжу, ні сам їсти Лише кружка з чаєм та трубочкою стоїть на кухні і коли хочу пити, я йду та п'ю.

Я ще раз повторюю: мені потрібний сицпомчик з вільним графіком, а не фіксованим. Щоб у раі потреби я міх написати у месседжер, і мені прийшли допомогли. Так само і з прогулянками. В один день можна вийти в день погуляти, в інший ввечері після 9 один щоб спеки не було. Все це є індивідуальним підходом, якй перебачений у праві надання послуг догляду на дому

В пості, що я навів, шукаю допомогу. І щоб уникнути непорозумінь типу жінок, які перебувають у стосунках і не можуть ходити гуляти за під руку, я написав саме таким чином. І це правильно

• alex-man-55 ✭

Дуже дякую вам за уточнення 🙏

Справді, ваш підхід — логічний й продуманий, це допоможе уникнути непорозумінь.

Супер, тоді чекаємо, поки відгукнеться потрібна людина з відповідними умовами й готовністю працювати за вільним графіком.

Як тільки з’явиться відповідний контакт — обов’язково дамо знати.

Тримаємо зв'язок 💬

• alex-man-55
    відредаговано 16. Jun 2025

Вам теж дякую.

Я вже писав тут, що звертався і в департамент соцполітики, і в червоний хрест. Вони мені пропонують допомогу лише за чітким графіком. При таких умовах треба складати графік, який буде включати щоденну допомогу на максимальний час і при призначені соціального працівника, потім вже з ним домовлятися про вільний графік. Я бачу лише таке рішення, якщо оформляти саме допомогу від держави. Але тут є нюанс, вони самі призначають людину. А хотілося щоб всі наявні помічники, побачили мене, та погодились допомагати саме та людина, яка дійсно зможе це робити. Проте мої пропозиції як вилами по воді. Якщо нікого не знайду, то доведеться хоча б на максимальний час оформити,, якщо це можливо.

• alex-man-55 ✭

Борiться - поборете.

Категорії