Розкажіть про свій досвід звернення по безоплатну правничу допомогу

semykina
semykina
відредаговано 7. Feb 2025 в Фізичні обмеження

Вітаю всіх.

Хтось звертався до БПД? Розкажіть про свій досвід.

Я знаю, що оплата безкоштовного адвоката дуже низька. Чи можна очікувати на допомогу досвіченого правника?

Коментарі

• Вітаю! Дивлячись яка у вас ситуація. З мого досвіду, то безоплатна юридична допомага більше підходить для першох разово консультації.

• Так, в мене така ж ситуація. На разово ок, а далі вже вирішувати як у кого справа

• Pravovsim.org
    відредаговано 13. Jan 2025

Вітаю! semykina

Я представляю проект PravoVsim, який надає безоплатну правову допомогу. Наші юристи готові допомогти вам, але для початку нам потрібно більше інформації про вашу проблему. Можете, будь ласка, описати її?

Я підкажу, до якого юриста вам краще звернутися для отримання консультації. Ми не обмежуємося лише одною консультацією, а прагнемо допомогти вирішити проблеми, з якими на сьогодні стикаються люди. Наші юристи розробляють стратегії, готують позовні заяви, однак, слід зауважити, що в межах цього проекту вони не мають права представляти клієнтів у суді.

Зверніть увагу, що ми не консультуємо та не надаємо допомогу особам, які беруть участь у бойових діях, а також не працюємо з кримінальними справами та адміністративними правопорушеннями.

• Справді ніхто не звертався до БПД?

• Як би ніхто не звертався до БПД, то ці б організації не функціонували та не фінансувалися

• Зверталася за безоплатною правничою допомогою, все пройшло добре – пояснили, підказали, допомогли розібратися. Але якщо питання складне й потребує глибшого опрацювання, краще вже шукати адвоката й укладати з ним договір на супровід.

Разом ми зростаємо!

https://www.facebook.com/0lgaKhodko

• Цікавлять відгуки тільки про роботу безкоштовних адвокатів.

• kyrylo
    kyrylo ✭✭✭

У будь-якій сфері послуг є як негативний, так і позитивний досвід. Особисто я б звернувся тільки до когось за рекомендацією або через знайомство. Написати відгук в інтернеті дуже легко

Категорії