Вакансії для людей з інвалідністю

2»

Коментарі

• Добре, дякую за відповідь!) Зараз створю резюме на платформі "Працюй", може і знайду варіант для себе…

• @Asti1103 Привіт!
    Перепрошую, але, як на мене, якщо Ви можете на кріслі колісному дістатися офісу (якщо Ви в стані за сампочуттям та інфраструктура дозволяє), то для роботи психолога, як і працівника колл-центру, не так суттєво, чи пересуватиметься співробітник за допомогою крісла колісного. Тож, можливо, є сенс звертатися не лише за вакансіями для людей з інвалідністю? Чи Вам доводилося зіштовхнутися з дискримінацією? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом 🙏

• Вітаю!
    Звісно, я написала про дистанційну роботу, враховуючи зазначені вище умови, а саме відсутність інфраструктури і можливості взагалі самостійно вийти з квартири, тому що мешкаю на 6 поверсі і для того, щоб зпуститись по 6 сходах мені потрібна допомога двох кремезних чоловіків. До початку війни встигла отримати від міськвиконкому кошти на придбання пересувного мобільного пандусу, але ж встановлювати його під таким кутом це просто небезпечно для життя. Ледве не вбилися удвох з мамою намагаючись спуститись…

Розмірковую, що буду робити після повернення додому з Польщі, маючи стільки проблем для повноцінного життя вдома (

• Дуже шкода, що так все влаштовано у нас. За таких умов, звичайно, зручніше й що важливіше - безпечніше - працювати віддалено, з дому. Але ж і вихід з дому треба якось оптимізувати, бо це якась недбалість чиновницька: дали гроші і все, а наскільки реально по факту можна використати пристосування (у Вашому випадку мобільний пандус) — вже ніби й не їхня проблема(((

Поділіться, будь ласка, досвідом перебування у Польщі: наскільки зручною є ця країна для людей з інвалідінстю?

• З доступністю все більш менш пристосовано, хоч і водії автобусів інколи ігнорують прохання розкласти пандус.
    А з роботою також не виходить, але більше дивує той факт, що навіть більшість поляків з інвалідністю не працевлаштовані. У них розповсюджені фундації для osób niepełnosprawnych, які пропонують участь у проєктах спрямованих на пошук офіційного стажування.
    Я особисто пройшла навчання на офісного працівника, краще за поляків у групі здала екзамен та отримала сертифікат. А от стажування так і не дочекалась…
    Начебто не знайшли робоче місце з доступними умовами для крісла колісного

• Дякую, що поділились!
    Бажаю Вам, щоб чи в Польщі, чи в Україні, все склалося з роботою!

• Дуже дякую Вам за підтримку!
    Чекаємо перемоги та змін на краще 🇺🇦✨

• Yurii_EnableMe
    відредаговано 7. жов 2024

Не вже також роблять вигляд, що людей з інвалідінстю не існує?

Категорії