"Картини, що намалювані ВІЙНОЮ". Взяти участь у голосуванні
Вітаю, всіх дорогі учасники спільноти. Мене звати, Дмитро Шакал. Я маю 3-тю групу інвалідності по житево. Я раніше малював олівцями але потім закинув, так як мені були зробили боляче. Під час поівномаштабного вторгнення росії в Україну я почав малювати картини тільки для того, щоб заспокоїтися. Підчас того, як лунали в мене в рідному місті повітряні серени то я садився за стіл брав пензлик та фарби та малював. Я мвже робив одну свою виставку картин той рік в своєму рідному місті. Цей рік приймаю участь у різних конкурсах та фестивалях. Також, хочу сказати про те, що я готую свою другу виставку картин але вже закордоном у м. Варшаві самому серці Республики Польщі.
Моя робота зараз бере участь у виставці до Дня Незалежності України "ПОКОЛІННЯ ВІЙНИ.ТРЕТІЙ РІК" у Центральному парку культури і відпочинку м. Києва (Володимирський узвіз, 2) біля Арки Свободи українського народу з 20 серпня по 20 вересня 2024 р., а також входить у Виставковий пул, з якого обираються роботи для проєктів в різних країнах світу. Запрошую вас доєжнатися до участі в 9-му Міжнародному художньому фестивалі відавши свій голос за мене. Голосування триватиме до 14 серпня включно, допоможіть мені виграти головний приз та отримати нагороду. голосування триває за посиланнями:
Чому картина названа "АБСТРАКЦІЯ ВІЙНИ"? В нашій країні йде війна, в якій проливається невинна кров (в абстракції багато схожого на кров). Ми просимо Бога зупинити цю війну. У війні гинуть діти, молодь та дорослі, жінки та чоловіки. Цією картиною я хочу показати, що Україні потрібна допомога та перемога.
За здалегідь вам всім дуже вдячний за вашу підримку та за голосування!
Доповнення:
В попередньому пості я писав та просив вас проголосувати за мої роботи які беруть участь в 9 Міжнародному художньму фестивалі. Після того, я довго роздумував та вирішив створити у фесбуці свою власну сторінку з назвою
Картини, намалювані війною - Дмитра Шакала
на якій я виставлятиму свої картини які вже існують та які будуть намалювані.
З повагою, Дмитро ШАКАЛ, моя сторінка Facebook
Коментарі
-
Вітаю! Дмитро, щоб пыдтриматиу голосувані, то потрібно лайкнути пост лише? чи як?
0 -
Доброго дня, так потрібно поставити вподобайку (лайк) та призмозі якщо є змога про коментувати.
0 -
О, ну це легко! Я вже!
1 -
і я вже! Прониклива робота ❤️
2 -
Дякую вам велике за підтримку
2 -
Дмитро, як там ваші творчі справи?
1 -
Все добре малюю далі. Вибачте, що не відповідав раніше. Були меленьки неполадки з входом до системи
1 -
колись у дитинстві був майстерні у художника. дуже сподобалося! натхнення вам!
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців