Переїзд в Бохумі на лікування в епілептичне відділення
Доброго дня! Планую приїхати до Німеччини з батьками та братом інвалідом 1ї групи(епілепсія).
Ми знаходимося в Україні, і тимчасового захисту інших країн не мали. В Бохумі є досить сильне епілептичне відділення. Але я не впевнений, що вдастся туди потрапити. Підкажіть, чи взагалі можна розрахувати на якусь допомогу в цьому плані? Чи хтось може зорієнтувати як діяти? Брату 38 років, епілепсія досить важкою форми, все життя прожив під доглядом батьків та мене.
Найкраща відповідь
-
Добрий день) А про яку саме допомогу ви маєте на увазі?
0
Відповіді
-
Про те чи нададуть медичну допомогу, можливо не відразу але згодом, чи зможемо ми потрапити до епілептичного відділення, можливо не до цього а до іншого. Я не маю на увазі безкоштовне лікування. Я про те чи зможе мій брат отримати лікування в Німеччині. А ще допомогу в тому як краще діяти, можливо хтось порадить чи вже був подібний досвід.
0 -
А ви зверталися до них у поліклініку із запитом на цю всю інформацію?
0 -
Не зверталися
0 -
Щоб прискорити процес комунікації, раджу вам, зі свого досвіду, написати їм у соцмережі, а також на їхню пошту. Краще відразу через перекладач оформити лист німецькою
0 -
Дякую! Це ми зробимо. А підкажіть, якщо ми плануємо заїхати як біженці та отримати параграф 24, якось це може вплинути на лікування? Чи може нам краще оформити інший параграф?
0 -
@Dmitri підкажи будь ласка
0 -
@Mykolay95 вітаю. Ну ніякого іншого параграфа вам і не дадуть. Це і є процедура оформлення тимчасового захисту, вона одна, і просто прописана в цьому параграфі в законі про міграцію.
Тож оформлюйте тимчасовий захист, на лікування це не впливає, навпаки, ви отримаєте більше можливостей для отримання медичних послуг в Німеччині.
Допомога
1 -
Зрозумів, дякую!
1 -
Поділіться будь ласка зворотним зв'язком, якщо відпише вам клініка чи ні, якщо не відповідатимуть вам, то шукатиме волонтером у Німеччині, які зможуть з ними зв'язатися
0 -
Добре, поки відповіді не було
0 -
маю надію що вони таки дивляться пошту
0 -
А вам так і не відповіли із поліклініки?
0 -
Відповіли, відправили їм медичні документи, вони поки їх обробляють, на рахунок страхування ще не уточнювали
0 -
о, ну то вже якісь кроки, це добре
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання