Хто якою творчістю любить займатися: гілка спілкування учасників спільноти
Коментарі
-
Як зараз твій настрій? Не вистачає сонячної погоди, вона точно надихає
чекаємо весну!
А мені подаються твої експерименти 😍
1 -
дуже прикольно, мені зайшло)
а як називається ось цей ніби подвійний біт, що в першому треку?
0 -
-
Вова! Клас! Там ще можна завантажити! Мені подобається! @Yurii_EnableMe ти можеш допомгти щоб музика Вови була на Ютуб мьюзік?
1 -
так! це ж про це думав! меня прям зайшло! треба щоб твою музику @VovchykSteve почуло якомога більше людей і це все монетузувалось, я можу допомогти видати через лейбл. Що скажеш?
2 -
Я точно буду слушать на Ютуб Мьюзик!
0 -
Та настрій останнім часом дійсно не ахті. Хоча вчора сьогодні виглянуло сонечко, і так якось веселіше стало) Жаль правда я ще не можу часто виходити на вулицю, сніг ще весь не розтанув, але все одно вид з вікна на синє небо, на освітлені будинки дуже надихає🥰 Не певен чи це додасть мені якогось натхнення в написанні музики, але думаю не обов'язково мені в усьому шукати користь. Самого факту гарної погоди уже досить) Радий що сподобався цей альбом) Він може і різношерстний, по своєму унікальний
0 -
Дякую) Стосовно біта, то навіть не знаю, я зклепав цю пісню фактично з готових семплів які залежались у мене на диску і вже не пам'ятаю що туди, в ту пісню позакидував) Через це можливо я не зміг би виставити її десь інакше крім бендкемпу, забагато ліцензійних семплів, які підозрюю по хорошому коштують грошей і потребують якихось юридичних узгоджень
1 -
Дякую, мені вона теж свого часу дуже зайшла)
1 -
Дякую за такий приємний відгук) Я думав колись про те щоб заливати свої пісні на ютуб, але якось ніколи не доходили руки. Було б цікаво спробувати
0 -
Ох.. я якось навіть не знаю. Тобто у мене звичайно були мрії видавати десь свою музику, але не впевнений чи така різношерстність стилів підійде хоч якомусь лейблу. Я власне, якось так вийшло, що робив кожну пісню в надії, що от наступна буде краща, а так через якийсь час можливо я робитиму справді хорошу і професійну музику. Але якось так воно виходило, що скільки б я не робив тих пісень, вони все одно виходили якісь різні і абсолютно не на тому рівні як у інших професійних музикантів, навіть тих які пишуть з одним ноутбуком і навушниками. Тобто я звісно не проти був би, але якщо чесно то не дуже вірю в свою музику. Після всього зрештою це досі лише спосіб для мене викладати свої емоції, які я часто не можу висловити словами.. Бачите, тут навіть зведення як такого нема, з технічної точки зору всі ці пісні дуже сирі. Я колись пробував вивчити цю тему, але якось не вийшло, змирився з тим що це уділ студій і звукорежисерів, а ціни там за такі послуги відповідні. Якісь такі думки на цей рахунок. Я б звісно не проти цього всього, але наразі не уявляю як можливо це все систематизувати під стандарти лейблів. Але все ж дякую за пропозицію🥲
1 -
Ось цей новий альбом точно можна видати, він готовий, Вов! Пишу в особисті тобі з цього питання, я знаю як видати
2 -
Може, просто вище носа і спробувати?)
Чесно кажучи, не знаю, як це працює, але знаю, що в базах музики на продаж є різні треки і з дуже різною ціною, різною якістю. А на кожен товар, як відомо, свій покупець ;)
1 -
Та я звісно не проти) Зрештою це новий для мене досвід, чому б не спробувати? Може ще й яку нову музику попишу🤷 Натхнення така штука, йому багато для щастя не треба)
1 -
так-так!)))
0 -
Ну бачите! Вас надихає сонечко і погода. А когось надихає музика (і таких багато). Тому не для користі заради, а для натхнення і настрою інших. Чому б і ні? Якщо я надихаю хоч одну людину в житті - моє життя вже не марне. Тому давайте на ютюб! діліться, на будьте жадіной))) (жартую) Творчість вона для того і творість, щоби розмовляти зі світом - просто не завжди через слова, а через тонке
Разом ми зростаємо!
https://www.facebook.com/0lgaKhodko
2 -
А мені допомагає живопис. Це неймовірна річ. Усім дуже рекомендую
0 -
Правда ж, що малювання розслаблює? Ви на вулиці пишіте картини чи у кімнаті?
0 -
Вова, вітаю )) Як ваші справи? як ваше літо??
0 -
Привіт👋 Та так, нічого особливого) Та й літо ще не закінчилось, хтозна, мо' щось ще і станеться) А як ви? Всі плани на відпочинок виконали?)
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців