Хто якою творчістю любить займатися: гілка спілкування учасників спільноти
Не знаю як у кого, але для мене творчість стала дуже хорошою віддушиною для всього негативу, який стається в моєму житті, а особливо в ці непрості часи. Тому мені цікаво як інші ставляться до цього.
Фотографія внизу для розбавлення серйозного тексту зверху)
Зробив її ще колись давно коли мав дзеркальний фотоапарат. На жаль довелося його продати, так як уже не так легко самостійно ним користуватись.
Коментарі
-
Це дуже гарно 😍 Я збираю свою бібліотеку, люблю книжки-біографії
1 -
Гарне фото. Я теж захоплююся фотографією)
2 -
І я люблю фотографувати) але дзеркалки й напівдзеркалки давно покинула - вона надто важкі для моїх хворих рук( Останніми роками взагалі здебільшого на телефон фотографую.
Так само довелось покинути вишивку, тому часом ще трохи малюю, часом печу, часом якимись творчими дрібничками розважаємось із сином-дошколяриком)
0 -
А я полюбляю збирати Lego. Хтось може заперечити, мовляв, яка ж це творчість, однак ви лише подивіться 🤩
Допомога
2 -
Та з Лего іноді такі складні конструкції збирають, що аж дивуєшся як то у людей фантазії вистачає) Я колись теж був любителем лего, але зараз то трохи задороге задоволення для нашої сім'ї. До речі дуже гарна орхідея👍 Це здається один з недавніх наборів? (трохи слідкую іноді за ними=)
1 -
Я колись пробував на штативі фотографувати, але і таке мені виявилось не дуже під силу. Пробував якусь предметну, макрозйомку робити. Ви якщо хочете, можете сюди скидати свої фотографії. Мені було б цікаво на них глянути) А я може і сюди свої кидатиму. В мене їх багато встигло назбиратись
1 -
Я напевне єдине що нині збираю це творчість Толкіна. Наразі лише те що виходить в перекладі українською мовою, бо англійську ще не настільки добре знаю.. Але то цікавий автор
1 -
А що він пише? Бо не чув його ще
0 -
Так, надсилайте, цікаво ж
0 -
те ж буду свої фото надсилати, ми ділимось фото України, кожен свого міста тут
0 -
Найвідоміше, то трилогія Володар Перснів і Гобіт, але крім цих знаю є ще багато книг по темі Середзем'я (то власне той вигаданий світ де відбуваються події книг вище). Взагалі в нас багато людей малознайомі чи й незнайомі з творчістю Толкіна. Чесно кажучи це трохи сумно. Але в принципі останніми роками його популярність бачу зростає. Зрештою видавництво Астролябія регулярно видає переклади, до речі дуже якісні. То не реклама, бо в принципі Астролябія це чи не єдиний видавець, який видає творчий доробок Толкіна українською. Мені особисто було дуже цікаво читати, що досить таки пригодницького Володаря Перснів, що більш дитячого Гобіта, що епічний Сильмариліон (хоч це вже більше на любителя). Не певен чи не забагато я відповів на таке маленьке запитання😁, зрештою про цю тему можна говорити годинами)
0 -
Це така крута література яка відносить до "інших країн")) Думаю, що наш переклад дуже класний, правда же?
Я, наприклад, саме фанат книжок мемуарів, дуже цікаві біографії особистостей
0 -
А я обожнюю подоружувати 😍 Це, до речі, мукачівський замок
1 -
Обожнюю фотографувати, додам своїх фото
3 -
круто! Колись мій хресний мав дуже пристойну колекцію фантастики й Толкіна зокрема, але - російською. Пам'ятаю, як вивчала карту Середзем'я в одній з книг) Але сама я не дуже по фантастиці. Хоча цього року прочитала всю Поттеріану вперше і якось несподівано дуже сильно мені зайшло! Тож, не виключаю, що одного дня й за гобітів візьмуся 😉
1 -
Дістала з архіву спеціально)
Два хобі в одному: кондитерка та фотографування
2 -
Ну якщо говорити про Толкіна, то українською є хороший переклад від Астролябії. То не реклама, зважаючи на те що вони чи не єдині переклали українською стільки творів цього письменника) Тому якщо цікаво буде почитати ці шедеври українською то дуже раджу. Переклад у них вийшов чудовий👍
1 -
Та у вас справжній талант🤩 Я б так в житті не зміг сфотографувати, а спекти таку красу і поготів. Дуже гарно вийшло👍
2 -
Ого!! Настя, о це в тебе гарні кадрі! Ти як профі!!
2 -
фото реально 🤩
1
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання