Рак простати - лікування

Друзі, доброго вечора

Підскажіть, будь-ласка, чи є якісь програми зараз для виїзду з України за кордон на ефективне лікування для чоловіка 74 роки? Для мене це все нове, це мій тато. Почну з цієї спільності збирати інформацію

Вітаю!

Схоже ви новенький тут. Увійдіть чи зареєструйтесь, щоб почати.

Коментарі

• Цікавлять звичайно безкоштовні або малокоштовні програми для біженців, ВПО і тд

• Вітаю! Безоплатного лікування за кордоном не існує, особливо для негромадян країни. Витрати на операції завжди покривають різні джерела – фонди, інститути, страхові компанії, державні гранти тощо.

@Настя підскажи будь ласка більше

• Рак простати - лікування

Добрий день! Пошукаю для вас інформацію про наявні варіанти допомоги (якщо такі є) й відповім найближчим часом.

• Знайшла за вашим питанням таку інформацію:

В Україні діє державна програма медичної евакуації, під яку потрапляють і хворі з онкологією. Деталі по ній ви можете прочитати ТУТ. Щоправда, кажуть, черги на неї чималенькі.

Багато людей обирають шлях самостійного виїзду і оформлення статусу шукачів прихистку в європейських країнах, після чого отримують лікування безкоштовно. Інформація по деяким країнам є в статті на нашому сайті Війна та онкологія: які є можливості для виїзду та лікування хворих українців?
    . Також залишаю посилання на інформаційні сторінки про лікування раку в країнах, що нараз прийняли найбільшу кількість українців: Польща та Німеччина.

А також пропоную вам звернутися до Inspiration Family — це благодійний фонд підтримки дорослих онкопацієнтів — та вивчити інформацію на їхніх сторінках. Вони напевне мають досвід у подібних до вашої ситуаціях.

Сподіваюсь, змогла вас принаймні зорієнтувати і підказати, з чого почати. Буду щиро вдячна за зворотній звʼязок, бо кожен досвід для нас важливий.
    Бажаю одужання вашому батькові і вам — сил!

• Рак простати - лікування

Чи ознайомились ви з інформацією експерта? Можливо, у вас є додаткові питання?

Вітаю!

Вітаю!

Категорії