Цікавлять звичайно безкоштовні або малокоштовні програми для біженців, ВПО і тд
Рак простати - лікування
Друзі, доброго вечора
Підскажіть, будь-ласка, чи є якісь програми зараз для виїзду з України за кордон на ефективне лікування для чоловіка 74 роки? Для мене це все нове, це мій тато. Почну з цієї спільності збирати інформацію
Коментарі
-
Цікавлять звичайно безкоштовні або малокоштовні програми для біженців, ВПО і тд
0 -
Вітаю! Безоплатного лікування за кордоном не існує, особливо для негромадян країни. Витрати на операції завжди покривають різні джерела – фонди, інститути, страхові компанії, державні гранти тощо.
@Настя підскажи будь ласка більше
0 -
Добрий день! Пошукаю для вас інформацію про наявні варіанти допомоги (якщо такі є) й відповім найближчим часом.
0 -
Знайшла за вашим питанням таку інформацію:
В Україні діє державна програма медичної евакуації, під яку потрапляють і хворі з онкологією. Деталі по ній ви можете прочитати ТУТ. Щоправда, кажуть, черги на неї чималенькі.
Багато людей обирають шлях самостійного виїзду і оформлення статусу шукачів прихистку в європейських країнах, після чого отримують лікування безкоштовно. Інформація по деяким країнам є в статті на нашому сайті Війна та онкологія: які є можливості для виїзду та лікування хворих українців?
. Також залишаю посилання на інформаційні сторінки про лікування раку в країнах, що нараз прийняли найбільшу кількість українців: Польща та Німеччина.
А також пропоную вам звернутися до Inspiration Family — це благодійний фонд підтримки дорослих онкопацієнтів — та вивчити інформацію на їхніх сторінках. Вони напевне мають досвід у подібних до вашої ситуаціях.
Сподіваюсь, змогла вас принаймні зорієнтувати і підказати, з чого почати. Буду щиро вдячна за зворотній звʼязок, бо кожен досвід для нас важливий.
Бажаю одужання вашому батькові і вам — сил!0 -
Чи ознайомились ви з інформацією експерта? Можливо, у вас є додаткові питання?
0
Категорії
- Всі категорії
- 201 Здоров'я
- 63 Захворювання та інвалідність у період війни
- 37 Ментальне здоров'я
- 34 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 34 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 152 Для проживаючих в Україні