Знайомство в мережі: чи вказувати інвалідність в анкеті

sashkomoto
sashkomoto unconfirmed
відредаговано 17. січ 2025 в Відносини, сім'я та діти

Вітаю, спільното! Мене звати Сашко. Маю інвалідність ( візочник). У мене таке питання : я хочу познайомитись з дівчиною на сайті знайомств , але не знаю як правильно вчинити. Мені потрібно сказати їй сразу, що у інвалідному візочку чи якось потім, коли нагода буде? Розумію, що тут немає «правильної» відповіді, але хотілося б просто почути ваші думки та поради. Дякую.

Відповіді

• Вітаю в нашій спільноті) А як ви вважаєте? Якщо, можливо, у вас вже був досвід знайомств додатках-знайомств

• Я особисто просто в описі аккаунта вказую що маю інвалідність, принаймні це трохи відсіює тих кому такі відносини нецікаві і не витрачає мій і їх час. А взагалі не бачу сенсу особливо акцентувати на цьому, достатньо згадки в описі і більш менш пристойної якості фотографії/ій де видно колісне крісло. Якщо що я не особливо досвідчений в питанні додатків для знайомств, але не думаю що інвалідність може якось стати на заваді в спілкуванні, головне напевно бути комунікабельним

• Вітаю. Дійсно, тут немає правильної відповіді. Але загалом, рекомендують діяти так:

1) Якщо інвалідність така, що її видно одразу при першому знайомстві, на зразок, того що людина користується кріслом колісним або має ампутовану кінцівку, то це краще одразу вказувати в профілі. Так, це автоматично буде відсіювати деяких претендентів. Однак, саме такий підхід допоможе в подальшому уникнути незручних моментів, коли людина виявиться не готовою до подібної інформації.

2) Якщо інвалідність така, що її видно не одразу, наприклад, колостома, то тут можна повідомити інформацію трохи пізніше, наприклад після 2-3-х побачень, коли стане зрозуміло, що виникла взаємна симпатія і ми змогли трохи пізнати людину. Але не варто затягувати з цим до останнього і повідомляти безпосередньо перед сексом, оскільки така звістка може шокувати партнера.

Як бачите, хтось обирає для себе не заморочуватись і одразу писати ці нюанси в профілі. Хтось викладає відповідні фото, по яких все зрозуміло без зайвих слів.

В будь-якому випадку інвалідність не є перешкодою для стосунків. Це головне про що потрібно пам’ятати шукаючи партнера.

Святослава Федорець

• Добрий день! Ви онлайн? Подивіться перші поради, поділіться також вашим досвідом і думками з цього приводу.

Категорії