Цукровий діабет: оформлення інвалідності та пошук роботи

SergiySS
SergiySS
відредаговано 6. гру 2024 в Хронічні захворювання

Доброго дня, маю важку форму цукрового діабету, інвалідність не дають, щось тягнуть, влаштуватись в Україні ніде не можу бо діагноз, маю двох неповнолітніх дітей, що роботи допоможіть, куди звертатись? може щось порадите?

Коментарі

• Сергій, добрий день 🙌 А до кого вже зверталися? Ви подавалися на МСЕК і вам комісія відмовила в інвалідності? Ви з якого міста? Долучаю до гілки інших представників спільноти @svetlanaKovalenko @Yurii_EnableMe @Настя

• Доброго дня, дякую що відгукнулися, на МСЕК не подавав, записався на наступний тиждень на запис до ендокринолога буду радитись з ним,я з міста Тернівка. Дніпропетровська обл. не можу знайти ніде роботу. з важкою формою нікому не потрібен, бо скрізь одні шахти, я сам колишній шахтар, відпроцював на шахті 19 років, хотів здати на категорію С водійські права, але і там не можу, за станом здоров'я.

Ось такі справи, вже у відчаї.

• Вітаю, о, я знаю Тернівку, так, у вас одні лише шахти (( Ви написали, що інвалідінсть не дают, то ви ж не поспішайте, то може ще дадуть. @svetlanaKovalenko що потрібно для цього?

• Вітаю! @SergiySS

Одномоментно звертаєтеся і до енедокоінолога і до сімейного лікаря берете направлення до стаціонару. Виписку про проходження стаціонарного обстеження та лікування приносите або ендокринологу або сімейному лікарю для підготовки пакета документів на ЛКК далі доя МСЕК.

• kyrylo
    kyrylo ✭✭✭
    відредаговано 9. гру 2024

До речі, чи перебуваєте ви на обліку в центрі зайнятості? Там можуть нарахувати вам виплати та, можливо, запропонувати варіанти роботи, які відповідають вашим фізичним можливостям

• Чи допомогла вам ця інформація? Можливо, ми зможемо ще чимось допомогти?

Категорії