Пошук волонтерів для лікування у Німеччині

Добрий день. Скажіть будь ласка а чим саме Ви допомагаєте. Я просто не можу знайти волонтерів як и де мені дізнатися візьмуться лікарі Німеччини робити торакопластику як біженця з України або найти фонд для лікування, коштів не маю. Можливо є контакти волонтерів

Дякую

Відповіді

• Олена, вітаю! Ми онлайн-спільнота, у нас тут є користувачі з різних куоточків України та українці, які зараз через війну в різних країнах світу. Також маємо експертів, які надають безоплату консультацію

Щодо лікування в Німеччині, то у вас повина бути медична страховка, якщо у вас є захист в цій країні. Чи є інформація щодо операціі, чи покривають вони це?

• Serhii13
    Serhii13
    відредаговано 14. лис 2024

Біженці з України, які перебувають у Німеччині, мають право на медичну допомогу, включаючи хірургічні втручання, такі як торакопластика. З 1 червня 2022 року українські біженці можуть отримати послуги системи обов'язкового медичного страхування, яка покриває базові медичні послуги та екстрену допомогу. Більше інфо ТУТ

• svetlanaKovalenko
    відредаговано 15. лис 2024

Вітаю! @olena1984

Додам трішки стосовно України для інформації.
    Через сімейного лікаря або хірурга, або в найближчій державній лікарні можна отримати направлення та інформацію про потрібну вам процедуру- це також є по державній програмі.

• @olena1984 вітаю. Скажіть будь ласка, а в якій ви зараз ситуації? Ви в Україні чи вже в Німеччині і маєте статус тимчасового захисту? Якщо другий варіант, то мої колеги, що писали вище, мають рацію і безкоштовна медична допомога передбачена для біженців з України.

Якщо ж ви ще перебуваєте в Україні, то вам, гадаю, є сенс напряму шукати клініку в Німеччині і вести з ними перемовини. То ж яка ситуація у вас зараз?

Допомога

• @olena1984 ви на звʼязку?

Категорії