Звільнення із ЗСУ з 3 групою інвалідності
Відповіді
-
Знайшов з відкритих дережл таку інфорацію:
Покроковий порядок дій такий:
1) робляться копії документів, які краще завірити нотаріально.
2) коли військовий має на руках оригінали та копії документів він подає на ім'я командира рапорт про звільнення «по команді» та додає до нього документи, які підтверджують право на звільнення у воєнний час.
В рапорті обов’язково має бути вказано:
підстава звільнення з військової служби;
думка військовослужбовця щодо його бажання проходити службу у військовому резерві Збройних Сил України за відповідною військово-обліковою спеціальністю;
районний (міський) ТЦК, до якого повинна бути надіслана особова справа військовослужбовця.
3) командир проводить бесіду з питань звільнення і складає аркуш бесіди, за наявності підстав готує розрахунок вислуги років. Безпосередній командир ставить свій підпис на рапорті та передає його за підпорядкуванням.
4) після погодження рапорту прямим командиром він передає його наверх старшому командиру. Рапорт почергово передається наверх по ланцюгу командування до особи, яка уповноважена на прийняття остаточного наказу про звільнення.
5) якщо військовий не відмовився від проходження ВЛК, під час подання рапорту, керівництво в/ч організовує обстеження у ВЛК;
6) тоді документи розглядаються і приймається рішення ― у разі позитивної відповіді на частину відправляється повідомлення про звільнення. Військовому також можуть відмовити, тоді за бажання звільнитися він повторює свої дії.
повна версія статті з порадами ТУТ
0 -
раджу також звернутися до адвоката з безоплатною консультацією, також на її сторінці є всі бланки для рапортів facebook.com/advocat.tarasenko
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців