Як відмінити тимчасовий захист в Іспанії?
Доброго дня, як я можу скасувати реєстрацію тимчасового захисту в Іспанії, і чи можливо це зробити, перебуваючи за межами країни?
Найкращі відповіді
-
Вітаю Mariia_Shevchenko!
На даний момент є наступна інформація.
Українці, що отримали тимчасовий захист в Іспанії, мають право від нього відмовитись. Причини можуть бути найрізноманітніші але їх потрібно буде вказати.
Якщо ви вирішили відмовитись від тимчасового захисту в Іспанії вам потрібно звернутись до центру КРЕАДЕ (по даному питанню приймають лише в конкретний день і годину яку треба уточняти) або найближчого до вашого місця перебування відділку поліції де є відділ роботи з іноземцями ( https://ucranianos.com/refugees/oficinas-de-tramitacion-para-ciudadanos-extranjeros-policia-nacional ).
Вам потрібно буде написати «Відмову» де буде вказано хто з працівників прийняв відмову, ваші дані і причину відмови. Зазвичай причинами відмови є пропозиція роботи в інших країнах або сімейні обставини. Документ відмови вам видають на руки з завірені печаткою і з проставленою датою. Натомість ви зобов’язані віддати своє TIE якщо його вже виготовили.
Точної інформації щодо відмови від тимчасового захисту в Іспанії дистанційно, як в інших країнах Європи, нажаль немає. Необхідно в індивідуальному порядку звертатися на гарячі лінії відповідних служб.
З метою вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути в процесі оформлення чи скасування тимчасового захисту Головне управління органами системи з питань прийому спільно з Європейським агентством з питань притулку EUAA відкрили телефон гарячої лінії.
Номер телефону, за яким Ви можете звернутись із запитаннями +34 91 399 00 09, з понеділка по четвер з 9:00 до 17:00 та в п’ятницю з 9:00 до 16:00.
CREADE Málaga: +34 628 216 478
CREADE Pozuelo de Alarcón (Madrid): +34 666 800 194
Додатково можу порадити написати на пошту Комісії у справах біженців в Іспанії ccar@ccar-cear.org і детально описати вашу проблему.
1 -
Вітаю Anatolii96 , дуже дякую!
1
Відповіді
-
Вітаю) А ви наразі в Іспанії? А яка причина скасування?
@Anatolii96 підскажи будь ласка
0 -
Добрий вечір) Причиною є те, що я маю Німецьке внж та знаходжусь в Німеччині. Міграційна служба Німеччини вимагає від мене документ, що підтверджує, що я не отримую жодних соціальних виплат з Іспанії, а також заяву про скасування реєстрації.
0 -
Вітаю Mariia_Shevchenko! Як Ваші справи? Чи вдалося вирішити проблему?
0 -
Ви на зв'язку? Яка у вас ситуація?
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання