Головні болі на нервовій почві

Добрий вечір.Допоможіть вирішити проблему з постійною головною білью. Мігрень почалась місяців 5 назад. Я ходила до лікаря- всі аналізи нормальні. Таблетки допомагають ненадовго. Я вже почала зв’язувати її з стресом. Я до літа хотіла повертатись додому, а за обставинами я залишилась за кордоном. Не знаю тепер на скільки довго. І десь в той час в мене почались мігрені.

Відповіді

• @Olexa вітаю!

Чи на зв’язку ви з своїм сімейним лікарем з України? В якій ви країні?

• Вітаю, @Olexa

Часто мігрені причисляють до психосоматичних захворювань. Психологічними причинами їх виникнення є стреси, емоційні навантаження, тягар відповідальності, невизначеність майбутнього. В ситуації, яку ви описали головними чинниками можуть бути психологічні фактори, окрім фізиологічних.

В цій статті є більше інформації про мігрені https://www.enableme.com.ua/ru/disabilities/migren-bol-se-cem-prosto-golovnaa-bol-7438

Також раджу вам поспілкуватись зі спеціалістом з психічного здоров'я. Буває, коли розв'язується життєва дилема, з'являється усвідомлене рішення, тоді спадає психічна напруга і проблема з головними болями може вирішитись. Але також не ігноруйте консультації з вашим сімейним лікарем.

Категорії