Добрий день!
Мене звати Ольга, мені 42, в мене 3 дітей, які мають хронічні дерматологічні захворювання. Частиною їїх лікування були щорічні поїздки на море мінімум на 2 тижні. До війни їздили у Щасливцеве, Генічеський район Херсонської області, знімали там приватні помешкання, зараз це окупована територія. За допомогою цього досягли повної ремісії у сина, не було проявів 4 роки, і в дівчат були тривалі періоди. З початком війни хвороба прогресувала. Наразі майже кожного дня доводиться користуватися гормональними препаратами. Минулого року вдалося накопичити на тижневий відпочинок на балтійському морі в Польщі, але цього виявилося недостатньо, ремісія тривала 3 місяці і висипання повернулись. У 2023 спробували вивозити на річку, це не допомогло взагалі.
Я розумію, що це не інвалідність, не щось страшне, але це псує життя дітям, вони стають дратівливими через постійний зуд, нервують через свій зовнішній вигляд, вживають гормони майже щоденно, що теж не ок.
Можливо є якісь організації, які зможуть допомогти вивезти дітей на море за кордон? Чи де можна отримати інформацію, може хтось надасть помешкання біля моря? Тому що я не вивезу їх самостійно і соцмереж не маю для поширення своєї історії. Всі медичні документи я маю. Нижче прикріплю фото проявів хвороби в дітей.
Дуже дякую за допомогу!