Доброго дня Сергій людина з інвалідностю передвигаюсь на колісному візкові з дитинства

Доброго дня я Сергій людина з інвалідностю з дитинства передвигаюсь на колісному візкові бодібілдер, шукаю роботу адміністратор мережі, модератор, оператор комп’ютерного набору, копірайтер.

1 „Gefällt mir“

Уже життя реабілітації тепер силовий тренування постійно,закінчив середню-спеціальну заклад труд знайти роботу адміністратор мережі, модератор оператор комп’ютерного набору копірайтер, хочеться назбирати на помешкання безбар’єрного типу для самостійного життя.

2 „Gefällt mir“

Доброго дня, Сергію!
Дуже надихає Ваша історія та сила духу :flexed_biceps:
Бажаю знайти гарну роботу, де зможете застосувати свої навички — адміністрування, копірайтинг чи модерація сьогодні дуже потрібні професії.
Якщо дозволите, я можу підказати кілька ресурсів, де шукають саме віддалених працівників. І також підключити експерта з працевлаштування

@Сергей_Король Добрий день! Якщо дозволите — чи бачили Ви статтю на нашому сайті про пошук роботи людям з інвалідністю? Тут зібрані поради і посилання на найбільш ефективні ресурси: Корисні платформи для пошуку роботи в Україні - enableme.org.ua

1 „Gefällt mir“

Спасибі читаю статтю

2 „Gefällt mir“

Доброго дня, Сергію!
Дякую, що поділилися своєю історією та досвідом. Ви вже маєте сильні переваги: технічні навички, наполегливість, досвід тренувань і високий рівень самодисципліни — це ті якості, які цінує кожен роботодавець.

Хочу дати вам кілька порад, які реально допоможуть знайти роботу у сферах, які ви зазначили: адміністрування мереж, модерація, оператор комп’ютерного набору та копірайтинг.

:white_check_mark: 1. Оновіть резюме під кожну з посад

Рекомендую створити 2–3 короткі резюме під різні напрямки:

• Адміністратор мереж — підкресліть технічні навички, знання ОС, мережевих протоколів, досвід налаштування обладнання.

• Модератор / оператор набору — акцент на уважності, швидкості друку, відповідальності.

• Копірайтер — покажіть 2–3 приклади своїх текстів (навіть прості інформаційні статті).

Це підвищує шанс, що роботодавець одразу зрозуміє ваш профіль.

:white_check_mark: 2. Розгляньте повністю дистанційні вакансії

В вашому випадку це чудовий варіант, бо:

• не потрібна адаптація офісу,

• гнучкий графік,

• значно більше пропозицій для людей з інвалідністю.

Рекомендую моніторити:

• Work.ua

• Robota.ua

• Джині (Genius)

• Freelancehunt

• Upwork (там добре заходять технічні задачі й модерація)

:white_check_mark: 3. Покажіть свою мотивацію у профілі чи резюме

Ваше бажання назбирати на безбар’єрне житло — сильна і щира мотивація.
Такі історії роботодавців чіпляють, бо видно, що людина прагне незалежності та розвитку.

:white_check_mark: 4. Додайте в резюме інформацію про ваші сильні сторони:

• уважність до деталей

• стресостійкість

• відповідальність

• самодисципліна (спортивні тренування — чудовий доказ)

• вміння працювати самостійно

Це важливо саме для віддалених технічних та модераторських ролей.

:white_check_mark: 5. Якщо потрібна допомога з резюме — я допоможу

Можу:

• підготувати вам резюме під конкретну вакансію,

• створити профіль для міжнародних платформ,

• допомогти підібрати вакансії, які підійдуть саме вам.

Напишіть мені, і ми все оформимо.

Сергію, у вас сильний потенціал і хороші професійні напрямки для старту.
Головне — системно подаватися та правильно показувати свої навички.
Обов’язково знайдете роботу, яка дозволить жити самостійно й комфортно.

Тримайтеся, ви вже на правильному шляху!

2 „Gefällt mir“

Сергію, добрий день! Як у Вас справи? Чи просувається пошук роботи?

Шукаю роботу різні варіанти вакансій,я без досвіду роботи усе життя в реабілітації було.

Я не маю досвіду роботи тільки волотерский досвід роботи різних сферах діяльності,по поводу житла це не можливо фінасово дуже великі гроші.

Думаю занятися своїм ділом хочу відкрити вертикальний тренажерний зал для людей з інвалідностю передвигаюсь на колісному візкові,ветерани і ветеранки України,та діти і жінки люблять активний спосіб життя здоровий фітнес.

1 „Gefällt mir“

Так це і є ваш козир :slight_smile: До, прикладу, у Львові мешкає також спортсмен силових видів спорту Павло Козак:

У нього також все життя в реабілітації, відповідно, дуже великий досвід в цьому. Я так зрозумів, що ви також маєте чималий досвід, а він зараз як ніколи потрібен в часи війни, коли багато людей травмувалися і опинились в кріслі колісному. Зверніться до реабілітаційних центрів, у багатьох із них є посади менторів, наставників, тощо. Я думаю, ваш досвід, плюс спортивне минуле, все це буде їм професійно цікаво.

2 „Gefällt mir“

Так усе життя в реабілітації тільки,ні де не падав,я маю форму ДЦП легка форма трепарез нижніх кінцівок іза ускладнень під час родів моєї мами,я один з двойні я родився після сестрички через 3 години.

1 „Gefällt mir“

З дитинства передвигаюсь на колісному візкові бодібілдер 36 років більшість часу сам був, ніколи не мав знайомих

1 „Gefällt mir“

дуже класна ідея працювати в реабілітаційних центрах. Ви би могли своїм прикладом надихати та підтримувати ветеранів. А що таке вертикальний тренажерний зал?

1 „Gefällt mir“

Віртуальний тренажерний зал cossak-iron-bodilder-gym це сайт на базі якого можна дивитися тренування постійно і мотивацію до життя.

1 „Gefällt mir“

Я не знаю где есть такі вакансії роботи

в якому місті ви живете?

м Гадяч миргородський район Полтавська область

як ви дивитесь на те, щоби запропонувати свої послуги тут

Або якщо можете розглянути переїзд в інше місто, то ось більш профільні установи, де опікуються саме ветеранами

2 „Gefällt mir“

Сергей_Король

Вітаю! Як ви дивитесь на те, щоби разом написати звернення до однієї організації, що тут навела вишче Ольга?

1 „Gefällt mir“