Доброго дня я Сергій людина з інвалідностю з дитинства передвигаюсь на колісному візкові бодібілдер, шукаю роботу адміністратор мережі, модератор, оператор комп’ютерного набору, копірайтер.
Уже життя реабілітації тепер силовий тренування постійно,закінчив середню-спеціальну заклад труд знайти роботу адміністратор мережі, модератор оператор комп’ютерного набору копірайтер, хочеться назбирати на помешкання безбар’єрного типу для самостійного життя.
Доброго дня, Сергію!
Дуже надихає Ваша історія та сила духу ![]()
Бажаю знайти гарну роботу, де зможете застосувати свої навички — адміністрування, копірайтинг чи модерація сьогодні дуже потрібні професії.
Якщо дозволите, я можу підказати кілька ресурсів, де шукають саме віддалених працівників. І також підключити експерта з працевлаштування
@Сергей_Король Добрий день! Якщо дозволите — чи бачили Ви статтю на нашому сайті про пошук роботи людям з інвалідністю? Тут зібрані поради і посилання на найбільш ефективні ресурси: Корисні платформи для пошуку роботи в Україні - enableme.org.ua
Спасибі читаю статтю
Доброго дня, Сергію!
Дякую, що поділилися своєю історією та досвідом. Ви вже маєте сильні переваги: технічні навички, наполегливість, досвід тренувань і високий рівень самодисципліни — це ті якості, які цінує кожен роботодавець.
Хочу дати вам кілька порад, які реально допоможуть знайти роботу у сферах, які ви зазначили: адміністрування мереж, модерація, оператор комп’ютерного набору та копірайтинг.
1. Оновіть резюме під кожну з посад
Рекомендую створити 2–3 короткі резюме під різні напрямки:
-
Адміністратор мереж — підкресліть технічні навички, знання ОС, мережевих протоколів, досвід налаштування обладнання.
-
Модератор / оператор набору — акцент на уважності, швидкості друку, відповідальності.
-
Копірайтер — покажіть 2–3 приклади своїх текстів (навіть прості інформаційні статті).
Це підвищує шанс, що роботодавець одразу зрозуміє ваш профіль.
2. Розгляньте повністю дистанційні вакансії
В вашому випадку це чудовий варіант, бо:
-
не потрібна адаптація офісу,
-
гнучкий графік,
-
значно більше пропозицій для людей з інвалідністю.
Рекомендую моніторити:
-
Work.ua
-
Robota.ua
-
Джині (Genius)
-
Freelancehunt
-
Upwork (там добре заходять технічні задачі й модерація)
3. Покажіть свою мотивацію у профілі чи резюме
Ваше бажання назбирати на безбар’єрне житло — сильна і щира мотивація.
Такі історії роботодавців чіпляють, бо видно, що людина прагне незалежності та розвитку.
4. Додайте в резюме інформацію про ваші сильні сторони:
-
уважність до деталей
-
стресостійкість
-
відповідальність
-
самодисципліна (спортивні тренування — чудовий доказ)
-
вміння працювати самостійно
Це важливо саме для віддалених технічних та модераторських ролей.
5. Якщо потрібна допомога з резюме — я допоможу
Можу:
-
підготувати вам резюме під конкретну вакансію,
-
створити профіль для міжнародних платформ,
-
допомогти підібрати вакансії, які підійдуть саме вам.
Напишіть мені, і ми все оформимо.
Сергію, у вас сильний потенціал і хороші професійні напрямки для старту.
Головне — системно подаватися та правильно показувати свої навички.
Обов’язково знайдете роботу, яка дозволить жити самостійно й комфортно.
Тримайтеся, ви вже на правильному шляху!
Сергію, добрий день! Як у Вас справи? Чи просувається пошук роботи?
Шукаю роботу різні варіанти вакансій,я без досвіду роботи усе життя в реабілітації було.
Я не маю досвіду роботи тільки волотерский досвід роботи різних сферах діяльності,по поводу житла це не можливо фінасово дуже великі гроші.
Думаю занятися своїм ділом хочу відкрити вертикальний тренажерний зал для людей з інвалідностю передвигаюсь на колісному візкові,ветерани і ветеранки України,та діти і жінки люблять активний спосіб життя здоровий фітнес.
Так це і є ваш козир
До, прикладу, у Львові мешкає також спортсмен силових видів спорту Павло Козак:
У нього також все життя в реабілітації, відповідно, дуже великий досвід в цьому. Я так зрозумів, що ви також маєте чималий досвід, а він зараз як ніколи потрібен в часи війни, коли багато людей травмувалися і опинились в кріслі колісному. Зверніться до реабілітаційних центрів, у багатьох із них є посади менторів, наставників, тощо. Я думаю, ваш досвід, плюс спортивне минуле, все це буде їм професійно цікаво.
Так усе життя в реабілітації тільки,ні де не падав,я маю форму ДЦП легка форма трепарез нижніх кінцівок іза ускладнень під час родів моєї мами,я один з двойні я родився після сестрички через 3 години.
З дитинства передвигаюсь на колісному візкові бодібілдер 36 років більшість часу сам був, ніколи не мав знайомих
дуже класна ідея працювати в реабілітаційних центрах. Ви би могли своїм прикладом надихати та підтримувати ветеранів. А що таке вертикальний тренажерний зал?
Віртуальний тренажерний зал cossak-iron-bodilder-gym це сайт на базі якого можна дивитися тренування постійно і мотивацію до життя.
Я не знаю где есть такі вакансії роботи
в якому місті ви живете?
м Гадяч миргородський район Полтавська область
як ви дивитесь на те, щоби запропонувати свої послуги тут
Або якщо можете розглянути переїзд в інше місто, то ось більш профільні установи, де опікуються саме ветеранами
Вітаю! Як ви дивитесь на те, щоби разом написати звернення до однієї організації, що тут навела вишче Ольга?