Доброго дня Сергій людина з інвалідностю передвигаюсь на колісному візкові з дитинства

Доброго дня я Сергій людина з інвалідностю з дитинства передвигаюсь на колісному візкові бодібілдер, шукаю роботу адміністратор мережі, модератор, оператор комп’ютерного набору, копірайтер.

1 Like

Уже життя реабілітації тепер силовий тренування постійно,закінчив середню-спеціальну заклад труд знайти роботу адміністратор мережі, модератор оператор комп’ютерного набору копірайтер, хочеться назбирати на помешкання безбар’єрного типу для самостійного життя.

1 Like

Доброго дня, Сергію!
Дуже надихає Ваша історія та сила духу :flexed_biceps:
Бажаю знайти гарну роботу, де зможете застосувати свої навички — адміністрування, копірайтинг чи модерація сьогодні дуже потрібні професії.
Якщо дозволите, я можу підказати кілька ресурсів, де шукають саме віддалених працівників. І також підключити експерта з працевлаштування

@Сергей_Король Добрий день! Якщо дозволите — чи бачили Ви статтю на нашому сайті про пошук роботи людям з інвалідністю? Тут зібрані поради і посилання на найбільш ефективні ресурси: Корисні платформи для пошуку роботи в Україні - enableme.org.ua

Спасибі читаю статтю

1 Like