Щоб працювати там постійно потрібно проживати там, з другої області це мені потрібно переїхати туди потрібно обговорити з мамою потому що,я з нею проживаю.
давайте спробуємо написати в місті Гадяч?
Я не думаю получается у мене не дуже гарні відносини з адміністрацією мого міста,вони мені відмовили в пандусі я людина з інвалідностю з дитинства передвигаюсь на колісному візкові, моєї мамі не можна піднімати більше 3 кг така рекомендація лікарів.
Давайте спробуємо я готовий спробувати
Viktoria_HR
Потрібна ваша допомога
я підготувала для вас приклад мотиваційного листа для особи, згаданої у вищенаведених організаціях, а саме в місті Гадяч. Незважаючи на те, що у вас можливо не ідеальні стосунки з адміністрацією, можливо, ця особа буде до вас прихильна.
Я би радила вам надрукувати цього листа та відправити звичайною поштою.
Оксана Павлюк
м. Гадяч, вул. Драгоманова, 4
Приміщення відділу соціального захисту населення
Гадяцької територіальної громади
Добрий день!
Мене звати Сергій Король, і я хотів би доєднатися до вашої команди по реабілітації військових. Протягом життя я брав участь в реабілітаційних програмах, зараз активно займаюся силовими тренуваннями та бодібілдингом, тому я впевнений, що мої знання будуть вам корисними.
Закінчив середню спеціальну освіту та можу виконувати обовʼязки на посадах: адміністратор мережі, модератор, оператор комп’ютерного набору, копірайтер.
Моя мета — бути соціально значущим, приносити користь суспільству та робити свій внесок у допомогу Україні під час війни. Зокрема, я хочу займатися реабілітацією військових, підтримувати тих, хто постраждав унаслідок бойових дій, та допомагати їм відновлювати фізичні та психологічні сили.
Я можу запропонувати конкретну користь для вашої організації, зокрема: організацію програм фізичної та психологічної реабілітації для військових, проведення адаптивних тренувань та мотиваційних групових занять; створення та адміністрування онлайн- та офлайн-платформ для підтримки ветеранів та людей з інвалідністю; підготовку освітніх та мотиваційних матеріалів, проведення майстер-класів та лекцій щодо адаптивного спорту та відновлення після травм; а також забезпечення технічної підтримки, ведення баз даних, адміністрування комп’ютерних систем та модерації інформаційного потоку відділу.
Буду вдячний за розгляд моєї кандидатури та готовий надати додаткову інформацію за потреби.
З повагою,
Сергій Король
Номер телефона
Адреса
Зверніть увагу, що я навмисно прибрала з листа згадки про інвалідність, тому що ви в першу чергу спеціаліст і пропонуєте послуги, які їм можуть бути потрібними. І вони мають реагувати лише на це.
Також ми можемо з вами зробити ідеальне резюме, яке ви надішлете з цим листом. Згодні?
Да спасибі дуже гарно написано, готовий працювати з вами над моїм резюме,я думаю начати підготовку до турнірів з бодібілдингу, Армреслінгу і жму лежачі
вам би взагалі зробити власний відеоблог! не думали про це?
Резюме, можливо, краще зробити через особисте листування. Якщо у вас вже є готове резюме або тезиси, надішліть мені будь ласка в особисті повідомлення тут