Підвищення групи інвалідності військових

Доброго дня! Мене звати Володимир я військовий з 14-го року в 15-му року отримав поранення, то отримав третю групу інвалід війни безтерміново поневрології таі ПТСР писали (але статус обмежено придатний), але мене це не зупинило, і я підписав контракт, був бойовим медиком у СП, було ще кілька незначних пораненень,уквітні 22 року отримав кантузію (на ліве ухо глухий,праве зі слуховим апараттом), але списуватися відмовився. Слух почав сідати і в січні 2025 був визнаним ВЛК непридатним до військової служби з виключенням з військових реєстрів , (двухстороня глухота)пішов проходити МСЕК на по підвищення групи інвалідності але вони в мене требуют секс довідку про наявність інвалідності хотя в мене ті довідки вже нема я ще ВПО це ще з 15-го року в мене є посвідчення інваліда війни без термінове всі витяги з наказів всі довідки про обставини поранення що в мене поранення з захистом батьківщини із 14 їм року подав із 15 вже всі поранення подав вони требують цю довідку і кажуть що без цієї довідки я не можу пройти це цей МСЕК на підвищення групи інвалідності і вообще мені якоби це тільки третя і все скажіть будь ласка де мені можна взяти копію довідки про встановлення інвалідності з 15-го року і вообще , я десь читав що особа яка мала інвалідність без все равно внаслідок війни чи цивільну і отримала після цього поранення чи травму чи контузію автоматично підвищують групу інвалідності вони кажуть це єрунда де ви таке читаєте і вообще що ви от меня хотите, ніяких виплат ні реабілітації, нічого не отримав. Допоможіть будь ласка зламати цю систему на...........

Вітаю!

Схоже ви новенький тут. Увійдіть чи зареєструйтесь, щоб почати.

Відповіді

• Підвищення групи інвалідності військових

Вітаю у нашій спільноті! Щоб ми змогли вам допомогти більше детальніше, напишіть будь ласка саме питання до нас (на які ви шукаєте відповіді), ми адресуємо їх експерту

• Pravovsim.org
    відредаговано 17. Mar 2025

Вітаю!

Ваша ситуація потребує додаткових уточнень і деталей. Рекомендую записатися на консультацію до наших юристів за посиланням Site faviconЗнайти юриста Соціальний захист ветеранів | Pravovsim.org

. Нам потрібно детально розглянути всі аспекти вашого питання, і після цього ми спробуємо вам допомогти, якщо це відповідатиме гуманітарному принципу нашої організації.

Дякую!

• Підвищення групи інвалідності військових

Чи ознайомились ви з інформацією експерта? Можливо, у вас є додаткові питання?

Вітаю!

Вітаю!

Категорії